Vin controalele la tine acasă!

Preşedintele ANAF: Proprietarii care obţin venituri din chirii devin un focus pentru noi. Începem cu o campanie de informare
Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) începe verificarea mai amănunţită a contractelor de închiriere, printr-o campanie de informare a proprietarilor de locuinţe, urmată de acţiuni de control şi sancţiuni unde se constată nereguli, a declarat miercuri seară preşedintele ANAF, Dragoş Doroş, la postul public de televiziune, potrivit Agerpres.
loading...
Loading...

Citește și

Galerie foto: Acţiuni ale IPJ de promovare a Gorjului turistic!

Un comentariu

  1. Niste tampiti , sa inceapa controalele la cei care NU AU incheiat un contract de inchiriere . O sa inceapa sa caute nod in papura tot la cei care de bine , de rau sunt fiscalizati pe cand cei care nu detin nici un fel de contract si inchiriaza la negru nu vor fi deranjati niciodata de ANAF .O firma cu 2-3 angajati care nu are incasari nici sa si plateasca salariatii este terorizata zilnic de catre teroristii ANAF pe cand manelistii si lautarii care incaseaza cate 3-4 mii de euro la o nunta de tara nu sunt niciodata ,, deranjati ,, de ANAF . Ca doar si la nuntile inspectorilor ANAF le canta lautarii .Cati inspectori anaf au o factura sau chitanta de la lautarii care le au cantat la nunta lor , a copiilor sau nepotilor ? Cati dintre ei au o factura de la restaurantul unde si au organizat aceleasi nunti fastuoase ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *