VIN NINSORILE! Ce se întâmplă DIN ACEASTĂ SEARĂ

Vremea se raceste semnificativ si ploua in toata tara. Astă-seară va ninge in zona montana.

In vest, centru si nord scad temperaturile, va ploua pe arii extinse si izolat se vor stringe cantitati mai mari de apa. In restul tarii temperaturile scad usor, dimineata va mai fi ceata iar mai tarziu va ploua slab pe arii restrinse.

Administratia Nationala de Meteorologie avertizeaza ca in intervalul 03 octombrie, ora 23 – 06 octombrie, ora 23, in vestul, centrul si nordul teritoriului, temporar va ploua si se vor totaliza local peste 20 l/mp si izolat 40-50 l/mp. In zona montana, treptat, incepand din a doua parte a zilei de marti (04 octombrie), ploile se vor transforma in lapovita si ninsoare, iar mai ales in masivele din nordul teritoriului se va depune strat de zapada. Pe spatii restranse si pentru scurt timp sunt posibile precipitatii sub forma de lapovita sau ninsoare in Dealurile de Vest, in Maramures, in nordul si estul Transilvaniei, precum si in nordul Moldovei.

In sud-vestul tarii se anunta o innorari si ploi iar maximele termice scad usor.

In tinuturile sudice gasim ceata in orele diminetii si innorari si ploi slabe pe timpul zilei. Dupa prinz se vor inregistra cel mult 23 de grade dupa ce ieri au fost chiar si 29 de grade.

loading...
Loading...

Citește și

Incendiu violent într-o pădure! 175 de oameni intervin – pericol de EXPLOZIE!

Peste 175 de pompieri, padurari si voluntari intervin, duminica, in localitatea Asau, judetul Bacau, pentru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *