Vine CANICULA!

In prima parte a zilei predomina vremea frumoasa, dar seara vor veni averse in regiunile vestice si nord-vestice; local in centrul si estul tarii si doar izolat in rest.

Vom avea maxime termice cuprinse intre 21 si 30 de grade si cel mai cald va fi in Lunca Dunarii.

In Dobrogea si Baragan se anunta o zi insorita dar pot sa apara si cateva averse sporadice.Vintul va avea intensificari temporare in zona litoralului.Temperatura aerului va creste si dupa prinz vor fi pina la 29 de grade Celsius.

Mai sus, in Moldova sudica si in nordul Munteniei vor fi innorari si averse temporare dar si perioade cu soare. Vintul se va inteti pe timpul ploilor iar maximele termice mai cresc putin fata de ieri.

In nordul Moldovei si in Bucovina asteptam vreme frumoasa dimineata dar mai tarziu vor veni averse isotite de tunete, fulgere si de vint mai intens.Pe spatii mici se pot stringe cantitati mai mari de apa iar maximele termice vor creste cu 6-7 grade fata de ieri.

In nordul Transilvaniei si in Maramures instabilitatea va creste seara si noaptea cind va ploua in aversa. Se pot stringe cantitati de apa de 20 l/mp si vor fi conditii de grindina. Temperatura aerului va creste semnificativ si dupa prinz vor fi pina la 27 de grade Celsius.

Si in vestul tarii se anunta vreme frumoasa in prima parte a zilei insa catre seara se aduna norii si vor aduce si aici ploi zgomotoase si se pot stringe cantitati mai mari de apa. Maximele termice vor fi in crestere usoara fata de ieri.

In tinuturile centrale vor fi innorari si ploi locale dupa prinz.Vor fi si fenomene electrice, vintul va creste in intensitate pe timpul ploilor si e posibil sa cada grindina.Temperaturile vor creste cu 6-7 grade fata de ziua trecuta.

In sud-vest mai pot sa vina cateva averse in zonele de munte iar in rest va fi vreme frumoasa cu cer variabil. Maximele termice vor fi in crestere.

In sudul tarii, atmosfera va fi insorita.Incalzirea vremii continua si aici iar dupa prinz, in Lunca Dunarii se vor inregistra pina la 30 de grade Celsius.

stirileprotv.ro

loading...
Loading...

Citește și

A ajuns la spital după ce a căzut BEAT cu bicicleta!

La data de 19 aprilie a.c., polițiști din cadrul Poliţiei Târgu-Cărbuneşti s-au sesizat din oficiu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *