miercuri , 13 decembrie 2017 - 16:43

„Visuri la cheie”, la Rovinari! INCREDIBIL cum au reușit sa TRANSFORME apartamentul unei familii greu încercate de soartă!

O familie cu grave probleme financiare din Rovinari va putea trăi de azi înainte o viață normală. Alături de copii, aceștia locuiau în condiții greu de imaginat. Apartamentul lor era acoperit pe o suprafață mai mare de 70% de mucegai, pe jos aveau ciment iar în locuință se regăseau doar câteva obiecte de mobilier vechi. Acum, familia trăiește în sfârșit în condiții normale, fără mucegai, cu mobilier nou și asta datorită unor oameni cu suflet care au donat suma necesara renovării apartamentului. „Astăzi am trăit un sentiment special, acela de împlinire sufletească. Vreau să mulțumesc Omv Petrom și in special domnului Gîrdu Ionel, familiei dumnealui, domnilor directori Omv, voluntarilor, lui Nicu Marius și tuturor celor implicați necondiționat în acțiunea de astăzi, acțiune care le-a schimbat complet traiul unor oameni cu probleme reale. Am reușit să le redăm acestor copii șansa la o viață mai bună și totodată am reușit un lucru extraordinar: să fim oameni… Imaginile vorbesc de la sine și nu pot decât să le transmit tuturor celor implicați un singur lucru: oamenii trec, faptele rămân. Vă mulțumesc încă o dată” a scris pe contul de Facebook primarul orașului Rovinari, Robert Filip.

loading…


loading...
Loading...

Citește și

Grupul Folcloric „Gorjeanca” prezent la Craiova

În perioada 18 – 19 decembrie, la Craiova, în sala Teatrului pentru Copii și Tineret …

Un comentariu

  1. Felicitari Domnului Primar pentru implicare , acum cineva chiar este fericit…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.