VIZITĂ ELECTORALĂ la Gorj. Ce LIDER ajunge în CAMPANIE

tariceanu

Președintele Alianței Liberalilor și Democraților, Călin Popescu Tăriceanu, este așteptat, în jurul datei de 19 noiembrie, la Târgu-Jiu.

Partidele politice de la Gorj își scot artileria grea în campania electorală ce va debuta pe 11 noiembrie. Liderii ALDE Gorj sunt primii care își aduc șefii de la centru în orașul lui Brâncuși pentru a câștiga capital electoral. “Deja, președintele Tăriceanu a fost la Timiș, Arad, Hunedoara și va veni și în Gorj. Nu știu exact să vă spun data. Cred că în jurul datei de 17, 18 sau 19 noiembrie, va veni. Sper că, de data aceasta, să ajungă și domnul Daniel Constantin, pentru că în Gorj nu există numai minerit și energie. Ci avem și o zonă agricolă, o zonă turistică și sunt subiecte pe care dânsul ni le poate spune foarte bine. Ca atare, va trebui să discutăm și aceste subiecte și planuri de viitor ALDE”, a anunțat, într-o conferință de presă, președintele ALDE Gorj, Dian Popescu.

loading…
loading...
Loading...

Citește și

PROBLEME MARI într-o COMUNĂ din Gorj. PRIMAR: Situația e GRAVĂ!

Edilul comunei Bolboși, Gheorghe Bilea, se chinuieşte de doi ani să găsească o firmă care …

Un comentariu

  1. Tariceanu stie ca te comporti cu partidul parca ar fi al tau si esti un ipocrit .Crezi ca o sa iesi deputat vise ,tata vise .Vezi ca partidul nu este hotelul tau si la cum te comporti o so iei in barba la figurat.O sa ti sa termine cariera politica cum i se terminea lui Calinoiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *