duminică , 17 decembrie 2017 - 12:13

Vizita lui Iohannis și Cioloș, ELECTORALĂ. Cine spune asta!

iohannis

Primarii PSD Sorin Bucurescu și Florinel Țuilă sunt convinși că scopul pentru care președintele țării și premierul vin, la sfârșitul săptămânii, la Târgu-Jiu, este unul electoral.

Președintele României, Klaus Iohannis, și premierul Dacian Cioloș sunt așteptați, pe 28 octombrie, la Târgu-Jiu, la manifestările dedicate împlinirii a 100 de ani de la Bătălia de pe Jiu, din Primul Război Mondial. ”Adevăratul scop pentru care Klaus Iohannis și Dacian Cioloș vin la Gorj este acela că se apropie alegerile parlamentare. De când sunt în funcții, nu i-a interesat soarta județului Gorj. Cu siguranță vin să-i ajute pe liberali ca să adune voturi”, crede primarul Sorin Bucurescu. Și pentru Florinel Țuilă lucrurile sunt clare: președintele și premierul vin în vizită electorală la Târgu-Jiu.
“Nu vor veni să ajute Gorjul, ci să-și facă imagine, să ajute PNL în alegerile parlamentare”, susține primarul comunei Cătunele.loading...
Loading...

Citește și

Salarii primite la timp de către profesorii din Gorj!

Conform Inspectoratului Școlar Județean Gorj, toți profesorii de la toate școlile din județ își vor …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.