marți , 17 octombrie 2017 - 19:42

VOLTAJ la Târgu Jiu, intrarea LIBERĂ! Vezi unde și CÂND va avea loc concertul!

voltaj

Concert în aer liber cu intrarea liberă la Târgu Jiu! Trupa Voltaj ne promite un mega concert ce se va desfășura în parcarea mall-ului Shopping City Târgu Jiu.

Evenimentul va avea loc în data de 7 octombrie începând cu ora 19: 00. Spectacolul face parte din turneul național X Tour. Astfel, toți cei care îi îndrăgesc și vor să-i vadă și să-i asculte live pe membrii trupei Voltaj, sunt așteptați la mall. „Vineri, 7 octombrie, cântăm la Târgu Jiu! Vă aşteptam în parcarea Shopping City începând cu ora 19:00! Vă amintim că intrarea este liberă! Haideţi şi voi la #VoltajXTour!!” apare pe pagina oficială a trupei Voltaj. Formația Voltaj a lansat ier, 20 octombrie, cel de-al zecelea album din carieră, numit X, iar în lunile septembrie și octombrie va susține un turneu de promovare în întreaga țară. X Tour va cuprinde 14 orașe din România și se va desfășura pe parcursul a 8 weekend-uri, după cum urmează: 23 septembrie – Alba Iulia; 25 septembrie – Sibiu; 30 septembrie – Pitești; 7 octombrie – Târgu Jiu; 8 octombrie – Timișoara; 14 octombrie – Brăila; 15 octombrie – Constanța; 20 octombrie – București.
loading...
Loading...

Citește și

Soția unui afacerist târgujian, VICTIMA escrocilor on-line!

Soția târgujianului Răzvan Munteanu, victima escrocilor în mediul virtual. Persoana care crease un cont fals …

Un comentariu

  1. becheru daniela

    „Formația Voltaj a lansat ier, 20 octombrie, „… „ier” ca ieri, dar „20 octombrie” ar trebui 20 septembrie…ce ziceti?!…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.