sâmbătă , 16 decembrie 2017 - 9:20

Vom avea o nouă TELEVIZIUNE. Vezi ce vor difuza toată ziua! Vei MURI de RÂS

televiziune

CNA a acordat, marţi, o licenţă cu difuzare internaţională prin satelit companiei CEE Broadcasting Co. SRL, deţinute de producătorul Andrew G Vajna, pentru Humor+, o televiziune premium dedicată comediei şi umorului, care va difuza seriale în exclusivitate, conform reprezentanţilor societăţii.

Reprezentaţii societăţii au declarat pentru Mediafax că televiziunea va fi lansată, cel mai probabil, la sfârşitul lunii octombrie, în pachetul „extra” care va conţine şi celelalte opt televiziuni pentru care au obţinut licenţe în 5 iulie, având în vedere că discuţiile cu operatorul UPC s-au încheiat. Societatea se află în negocieri şi cu ceilalţi mari cablişti. Publicul ţintă al televiziunii Humor+ este reprezentat de persoanele cu vârste cuprinse între 18 şi 54 (dar şi peste 54) de ani. Printre serialele clasice trecute în grila „de pornire”, care a fost prezentată membrilor Consiliului, se numără producţii precum: „The Millers”, „Joey”, „The Nanny”, „Married with Children” (Familia Bundy), „American Dad”, „Go On”, „The Simpsons”, „Futurama”, „What I Like About You”, „New Adventures Of Old Christine”, „My Wife and Kids”.


loading...
Loading...

Citește și

Apelul mămicilor din Târgu Jiu către AUTORITĂȚILE locale!

Pe un grup destinat mămicilor Municipiului Târgu Jiu a părut o adevărată dezbatere legată de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.