vineri , 20 octombrie 2017 - 8:04

Vor fi montate la paturile pacienților de la Târgu Jiu, cu 400.000 de lei !

spitalul-judetean

Consiliul Județean Gorj va aloca 400.000 de lei, la solicitarea Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu pentru montarea unor sisteme de avertizare la paturile bolnavilor.

Președintele CJ Gorj, Cosmin Popescu, a declarat: „Pentru Spitalul Județean de Urgență de la Târgu Jiu am încheiat documentația tehnico economică pentru sisteme de avertizare pat/bolnav. Valoarea totală este 400.000 de lei și urmează să fie declarată procedura de achiziție publică privind instalarea acestui sistem de avertizare cerut de spital, în urma discuțiilor privind acreditarea. Avem în plan extinderea și modernizarea secției de ortopedie. Urmează să trecem la procedura de licitație, valoarea lucrărilor este de 600.000 de lei. Lucrăm și la faza de proiectare privind montarea unui ascensor la spitalul din Dobrița. Am primit și încheiat contractul privind documentația tehnico-economică pentru reabilitarea energetică a Spitalului Județean de Urgență „Tudor Vladimirescu”. Acest proiect o să-l depunem pentru accesarea unor fonduri europene, pe care, cu siguranță, le vom obține”.loading...
Loading...

Citește și

Noi REGULI pentru angajarea funcţionarilor publici!

Regulile privind concursurile pentru funcționari publici au fost modificate printr-un act normativ care a fost …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.