vineri , 15 decembrie 2017 - 10:31

Vor primi BANI mai mulți. Vezi cine va BENEFICIA!

crestere-salariala

Creșterile salariale din Sănătate se vor aplica pentru 163.000 de persoane în urma aprobării miercuri de către Guvern a ordonanței de urgență pentru salarizarea în sistemul public, majorările pentru medici fiind cuprinse între 294 și 914 lei. 

Medicul primar gradația 5 va avea o creștere de 914 lei, medicul specialist gradația 5 – 557 lei, medicul rezident anul VI-VII – 746 lei, medicul rezident anul III – 294 lei, iar medicul rezident anul I – 312 lei, se arată într-un comunicat de presă emis de Ministerul Sănătăţii. „Întrucât ordonanța prevede creșterea salariilor de bază, pentru medicii rezidenți s-a majorat plafonul de la care se acordă bursa de rezident până la 4.749 lei. Se menține valoarea lunară a bursei de 670 lei”, scrie realitatea.net. Gărzile efectuate în afara orelor de program de către personal medical cu pregătire superioară vor fi reglementate pe baza unui contract separat. Noile salarii intră în vigoare începând cu data de 1 august.

loading...
Loading...

Citește și

Dezbateri importante organizate de ITM cu angajatorii, confederaţiile patronale şi sindicatele din Gorj

Inspectorii de muncă ai Inspectoratului Teritorial de Muncă Gorj, s-au întâlnit, al finele săptămânii trecute, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.