Vrei să-l seduci? Iată 3 tipsuri cu efect garantat!

sex1

Te-a cucerit cu zâmbetul și inteligența lui și are tot ce îți poți dori de la un bărbat? Pune în aplicare un plan de atac, ca să îi intri în grații. Dacă nu știi cum să ieși învingătoare, avem noi câteva idei.

Atitudinea este prima la care trebuie să lucrezi. Mai precis, fii încrezătoare că îl poți cuceri și gândește-te ce veți face după ce „prada“ va cădea în mâinile tale. Pune în aplicare trucurile de seducție pe care le vei afla în cele ce urmează, dar bazează-te și pe instinctul tău de femeie puternică și frumoasă.

Alege un loc familiar pentru întâlnire

După ce îți faci curaj și stabilești o întâlnire cu bărbatul visurilor tale, alege un loc simpatic și familiar unde vrei să se desfășoare fericitul eveniment.
Un concert, un local unde poate fi vizionat un meci de fotbal sau știrile zilei nu sunt cele mai potrivite, pentru că îi poți pierde atenția extrem de ușor.
Ia în calcul că trebuie să câștigi lupta, așa că este indicat să alegi un teren fără necunoscute, mai ales dacă sunt multe: blonde; brunete, roșcate, trase prin inel. Acestea te-ar putea abate de la reușita planului.

Fă-l să-și dorească să te adulmece

Esența de parfum cu care te „îmbraci“ la întâlnire este o armă de seducție esențială. Studiile de specialitate au dezvăluit că 9 bărbați din 10 iau în considerare și mirosul pielii unei potențiale partenere.
În acest caz, tot ce îți rămâne de făcut este să alegi un parfum care să te reprezinte, pe care purtându-l să te simți în largul tău și, în același timp, să te transforme într-o femeie puternică, stăpână pe picioarele ei, inteligentă și senzuală.

Fii imprevizibilă!

Înainte să vă întâlniți, ați discutat îndelung, v-ați cunoscut într-o anumită formă și, probabil, el și-a format deja o impresie despre tine.
Dacă intuiești cum este imaginea ta în mintea lui, încearcă să schimbi pe ici pe colo câteva lucruri. Vorbim de ținută, de atitudine.
Va fi puțin surprins și ăsta e un lucru bun. Nu exagera însă cu senzualitatea în ceea ce privește vestimentația, chiar dacă atuurile tale fizice l-ar ajuta să ia mai ușor o decizie.
De asemenea, prin limbajul trupului îi poți transmite câteva idei prin care să înțeleagă că ești interesată de el și vrei să-l cunoști mai bine.
Nu trebuie să îi trimiți „bezele“ taman când el îți spune despre proiectele de viitor, dar ai putea să-ți umezești ușor buzele, în timp ce rămâi captivată de povestea lui.

Sursa: Clickpentrufemei.ro

Loading...

Citește și

5 avantaje ale sexului regulat

Dacă doriţi să fiţi în formă şi să aveţi o stare de fericire tot timpul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.