VREI să mergi la mormântul lui Arsenie Boca? MAI GÂNDEȘTE-TE!

Un chin pentru turiştii care vizitează Mănăstirea Prislop (Hunedoara), unde îşi doarme somnul de veci Arsenie Boca. Ultimii şapte kilometri ai şoselei, îngustă şi plină de gropi, abia mai fac faţă traficului intens. Deși se află în reabilitare de aproape un an, tronsonul rutier e departe de a fi terminat.

Mănăstirea Prislop a devenit în ultimii ani una dintre cele căutate destinaţii din Transilvania. Mii de turiști și de pelerini se îndreaptă zilnic spre mormântul lui Arsenie Boca, atrași de popularitatea fostului duhovnic.

Vizitatorii au însă de pătimit până să ajungă la mănăstire. Ultimii şapte kilometri ai Drumului Judeţean 687 K sunt un adevărat coșmar. De aproape un an, o firmă de construcții angajată de Consiliul Județean Hunedoara se ocupă de reabilitarea şoselei care traversează satele Silvașu de Jos și Silvașu de Sus. Drumarii n-au reușit, până în prezent, să reabiliteze complet nici măcăr un metru de şosea! Proiectul demarat în toamna lui 2015 are ca termen de finalizare vara anului viitor.

Sursa: http://www.click.ro/news/national/patimile-pelerinilor-care-merg-la-mormantul-lui-arsenie-boca

loading...
Loading...

Citește și

Foto: Fiul unui polițist gorjean, ucis la datorie, angajat la IPJ Gorj!

IPJ Gorj: Povestea începe în urmă cu câțiva ani, atunci când, gândul de a se …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *