Vrei să știi de ce ești PLĂTIT PROST? CITEȘTE AICI!

Românii au salarii extrem de mici. Aceasta este harta veniturilor din România

La 20% la sută dintre angajaţii din România nu le ajunge salariul nici pentru a-și acoperi cheltuielile lunare. Mai mult decât atât, cifra reală a șomajului e de 49.5% (aprox. 5,2 milioane). Desigur, o parte dintre acești șomeri, ascunși de autorități, muncesc ce pot pe la țară ca să nu moară de foame.

Românii sunt ținuți ÎN MOD INTENȚIONAT cu salarii de mizerie pentru a fi o forță de muncă ieftină pentru MULTINAȚIONALELE STRĂINE. Salarii de MIZERIE de 300-450 de euro în toate regiunile țării. Românii, sunt alături de Bulgari, cei mai prost-plătiţi locuitori ai Uniunii Europene, relevă cifre făcute publice de site-ul de profil ECONOMICA. Mulţi români trăiesc dintr-un salariu mizer din care nu pot nici măcar să îşi acopere cheltuielile de bază, iar cifrele oficiale demonstrează asta, românii ocupând primul loc din Uniunea Europeană din acest punct de vedere. Aproape 20% dintre angajații din România nu câștigă un salariu suficient pentru a-și asigura traiul, atrage atenţia Comisia Europeană (CE). Cu alte cuvinte 20% DINTRE ROMÂNI, DEȘI MUNCESC DIN GREU O LUNĂ DE ZILE, nu au destui bani pentru a-şi asigura hrana zilnică. După România, Grecia (15%), Italia şi Spania (câte 12%) înregistrează cele mai ridicate procentaje de adulţi care au un loc de muncă, dar trăiesc la limita sărăciei, faţă de 9% la nivelul UE, potrivit raportului pregătit de Directoratul pentru ocuparea forţei de muncă, afaceri sociale şi incluziune din cadrul CE. Mai mult, situația e și mai gravă cu privire la LIPSA ACUTĂ A LOCURILOR DE MUNCĂ. Dacă numărăm cam 5,5 milioane de pensionari și vreo 5,3 milioane de salariați, la care adăugăm în jur de 1,7 milioane de tineri sub 18 ani – foarte puțini datorită declinului demografic, și scădem aceste cifre dintr-un total de 18 milioane de cetățeni câți au mai rămas în țară din 22,5 de milioane care erau în 1989, obținem o cifră reală a șomajului de 5,2 milioane de șomeri (18 – 5,8 – 5,3 -1,7 = 18 – 12,8 = 5,2).

Harta salariilor din România: Unde se câştigă cel mai puţin

 

loading...
Loading...

Citește și

ISU Gorj scoate la concurs posturi de ofițer și subofițer! Încadrare directă din sursă externă! Vezi când se fac ÎNSCRIERILE!

COMUNICAT DE PRESĂ Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Lt.col. Dumitru Petrescu” al Judeţului Gorj organizează …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *