sâmbătă , 18 noiembrie 2017 - 8:14

Vrei să strângi gunoaie? Primeşti 5.000 de euro! Vezi cum e posibil!

Let's-Do-It

Pe 24 septembrie, Let’s Do It România aşteaptă voluntari pentru a participa la colectarea deşeurilor din zona judeţului Gorj. Coordonatorul pe Gorj Let’s Do It, Cristi Juscu, a precizat că au fost deja identificate zonele din Gorj care vor fi curăţite de deşeuri, cele mai afectate fiind: Preajba, Rânca şi albiile râurilor.
În campanie se vor implica şi instituţiile din Gorj. Astfel, proiectul va avea susţinerea Instituţiei Prefectului, Consiliului Judeţean, Inspectoratului Şcolar, Comisariatului Judeţean Gorj al Gărzii de Mediu, Agenţiei de Protecţie a Mediului şi Universităţii Brâncuşi. Reprezentanţii Let’s Do It speră să strângă cât mai mulţi voluntari pentru a curăţa judeţul de gunoaie. În acest sens, cea mai harnică echipă de cartare va fi recompensată cu premii în valoare de 5.000 de euro. „Zonele sensibile sunt: zona Preajba, la Narcise, zona Rânca, Dealul Bujorăscu. În special zonele de tranzit şi împădurite care sunt vizitate de turişti. O problemă foarte mare se regăseşte pe albiile râurilor, unde populaţia aruncă gunoaie. Există premii pentru cea mai harnică echipă de cartare. Până pe 10 septembrie, echipele se înscriu pe site, iar premiile sunt în valoare de 5.000 de euro”, a declarat Cristi Juscu, coordonator pe Gorj Let’s Do It România.loading...
Loading...

Citește și

Șapte persoane prinse muncind la negru de către inspectorii ITM Gorj. Amenzi URIAȘE pentru agenții economici

Inspectorii Serviciului Control Relații de Muncă din cadrul ITM Gorj au depistat, săptămâna trecută, cinci …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.