VREME foarte RECE! UNDE NINGE!

Luni avem o zi foarte rece. In tinuturile estice va fi soare. Ploi slabe apar in Oltenia, dar trecator si prin Muntenia, Crisana si Transilvania. La munte, in zona Meridionalilor, va ninge slab.

PROGNOZA METEO PENTRU LUNI, 17 OCTOMBRIE

Avem si astazi vreme rece si urata. Se insenineaza prin Moldova, iar mai tarziu si in centru si sud-est. O sa mai ploua slab in Oltenia si pe spatii restranse in Muntenia, Crisana, Transilvania si izolat in rest. La munte va ninge slab mai ales in Meridionali. Vantul se va inteti in sud si in sud-vest si cele mai mari viteze se vor atinge in zona montanã a Banatului. Maximele vor fi de la 6 la 13 grade.

In Dobrogea si in Baragan se asteapta ceva innorari acum, in prima parte a zilei. Apoi iese soarele, dar atmosfera se mentine rece. Si vantul va sufla cu putere. Mai sus, in Moldova sudica si in nordul Munteniei, prindem soare si un aer foarte rece. Abia pe la amiaza se ating 10 grade. Se insenineaza si in nordul Moldovei si in Bucovina. Fata de ieri se mai incalzeste cu cateva grade, insa vremea ramane rece. La noapte da inghetul: minus 2 grade, cu bruma in nordul extrem. In nordul Transilvaniei si in Maramures, atmosfera va fi inchisa si o sa mai picure. Temperaturile scad fata de ieri.

In vestul tarii: vreme urata si umeda, mai frig ca ieri, cu maxime de cel mult 12 grade. Norii se imprastie abia la noapte. Si in tinuturile centrale se face mai frig, dimineata o sa mai ploua, mai tarziu poate zarim putin si soarele.  In sud-vestul tarii vor fi ploi slabe, se raceste cu doua, trei grade fata de ieri si atmosfera se mentine inchisa pana spre seara.

stirileprotv.ro

loading...
Loading...

Citește și

Bătrân pierdut în munții Vâlcan, căutat de salvamontiști!

Un bătrân în vârstă de 84 de ani, din judeţul Hunedoara, care a plecat, marţi …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *