miercuri , 22 noiembrie 2017 - 18:20

Vremea bună se întoarce! Află ce se întâmplă în weekend

Meteorologii anunță că vremea se va încălzi. Mercurul din termometre va ajunge până la 23 de grade în unele zone din țară.

La munte, ziua local va ploua, iar noaptea, în nordul Carpaților Orientali precipitațiile pot fi și sub formă de lapoviță sau ninsoare.

Vremea sâmbătă – 5 noiembrie

Sâmbătă, 5 noiembrie, vântul va sufla slab până la moderat.

Temperatura maximă va fi de 12- 13 grade, iar cea minima se va situa în jurul a 4 grade.

Vremea duminică – 6 noiembrie

Duminică, 6 noiembrie, vremea va continua să se încălzească, devenind mai caldă decât ar fi normal în această perioadă. Cerul va fi temporar noros, dar condiţiile de ploaie vor fi reduse.

Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 16 grade, iar cea minimă va fi de 7-9 grade, ușor mai scăzută în zona preorășenească.

Vremea luni – 7 noiembrie

Temperaturile maxime se vor încadra între 13 și 23 de grade, cu cele mai ridicate valori în extremitatea de sud-est, iar cele minime, mai scăzute decât în noaptea anterioară, între 3 și 13 grade, mai coborâte în estul Transilvaniei, unde vor fi condiții de brumă.

loading...
Loading...

Citește și

Roșia de Amaradia: Prins la volanul unei mașini neînmatriculate

La data de 21 noiembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Novaci au depistat în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.