duminică , 25 februarie 2018 - 2:06

VREMEA REA face RAVAGII! VEZI unde sunt DRUMURI BLOCATE!

Un cod portocaliu de ninsori și viscol a fost emis duminică pentru 14 județe din nordul și centrul țării. Bucureștiul și celelalte județe se află sub avertizare cod galben de vânt care poate atinge la rafală viteze de aproape 90 de kilometri pe oră. Vântul a făcut, deja, ravagii în Capitală și în câteva județe din țară.

UPDATE ora 19:55. Viscolul a generat o pana de curent între Predeal și Ploiești. Un tren Inter Regio, care a plecat din Satu Mare spre București, a rămas blocat în gara din Azuga aproape o jumătate de oră. Trenul a pornit din nou spre Capitală în jurul orei 20:00, deși ar fi trebuit să ajungă la București la 19:30.

Mai mult decât atât, curentul electric s-a oprit, pentru câteva minute, și în gara Azuga.

UPDATE ora 15:00. Zeci de copaci din mai multe localități din Dolj au fost doborâți. Izolația, acoperișurile și balcoanele mai multor blocuri din Craiova au căzut, duminică, din cauza vântului puternic, avariind patru autoturisme. La fața locului au intervenit mai multe echipaje ale ISU Dolj.

Prin serviciul de urgență 112 s-au primit peste 30 de apeluri prin care au fost sesizate avariile produse de vântul puternic, conform purtătorului de cuvânt al ISU Dolj, Florin Cocoșilă, citat de Agerpres.

loading...
Loading...

Citește și

FOTO! O fată de 17 ani s-a ÎNROLAT în „armata” SALVATORILOR! Face totul fără să aştepte nimic în schimb!

Faptele ne definesc!-ISU Gorj! Să ai 17 ani, să fii un elev eminent, să te …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *