luni , 20 noiembrie 2017 - 9:55

Vremea va fi în general instabilă vineri şi sâmbătă

În vestul, centrul şi nordul ţării, precum şi în zona montană, vremea va fi în general instabilă, informează ANM.

Vineri, în vestul, centrul şi nordul ţării, precum şi în zona montană, vremea va fi în general instabilă. Înnorările se vor accentua şi mai ales în a doua parte a zilei şi la începutul nopţii, vor fi averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului, în Maramureş, jumătatea de nord a Moldovei, precum şi în zonele de munte şi local în Transilvania, Crişana, Banat şi nordul Olteniei. Vor fi condiţii de grindină, iar izolat cantităţile de apă vor depăşi 15 l/mp. În restul teritoriului cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala doar izolat, mai ales în orele serii. Temperaturile maxime se vor încadra între 20 şi 28 de grade, cu cele mai ridicate valori în Câmpia Română, iar cele minime între 9 şi 16 grade.

La munte, cerul va fi variabil cu înnorări după amiaza şi în primele ore ale nopţii când, vor fi averse, în general slabe, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului, mai frecvente în Carpaţii Occidentali şi nordul Carpaţilor Orientali. Temperatura aerului va avea valori apropiate de cele din ziua precedentă.

La mare, vremea va fi în general frumoasă, dar răcoroasă. Cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări trecătoare ziua. Temperaturile maxime vor fi de 21 … 22 de grade, iar cele minime de 15 …16 grade. Temperatura apei mării va fi cuprinsă între 18 şi 20 de grade.

loading...
Loading...

Citește și

ÎNGROZITOR: BEBELUȘ ARUNCAT la GROAPA DE GUNOI din afara orașului

Un bebeluș mort a fost găsit la groapa de gunoi din Cluj. Autoritățile sunt în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.