Vulpea care i-a „topit” pe turiştii din Săcelu, MUTATĂ! Vezi unde va fi dusă!

VULPE-sacelu

Vulpea care și-a făcut vizuină lângă Baza de Tratament din Săcelu va fi tranchilizată și mutată împreună cu puii ei în mediul lor de viață. De câteva săptămâni, vulpea, care și-a făcut adăpost chiar în drumul turiștilor ce vin la tratament, a devenit vedetă printre cei care vin aici. Animalul este foarte prietenos și mănâncă din mâna turiștilor.
O vulpe și puii săi au devenit peste noapte vedetele Stațiunii Săcelu. Vulpea și-a făcut vizuină chiar în zona cea mai populată a stațiunii și a devenit foarte prietenoasă cu turiștii și acceptă hrana direct din mână! Primarul Florin Jurebie a postat, la mijlocul lunii august, câteva fotografii pe pagina sa de Facebook. „Fenomen nemaiîntâlnit în Stațiunea Săcelu: o familie de vulpi și-a stabilit vizuina chiar în centrul stațiunii, sfidând astfel orice lege a firii! Cei trei pui, împreună cu mama lor, se hrănesc chiar din mâinile turiștilor, care sunt stupefiați de astfel de fenomene”, a scris Jurebie pe Facebook.

Mută vulpea

Șeful Direcției Sanitar Veterinare (DSV) Gorj, medicul Nicolae Călescu, a declarat că vulpea și puii săi au fost testați și nu sunt bolnavi, așa că nu reprezintă nici un pericol pentru cetățeni care îi dau să mănânce. „Ni s-a comunicat că la această vulpe a fost crescută de mică în stațiune și de aceea s-a domesticit. Am trimis acolo o echipă de inspectori și vedem dacă o putem tranchiliza și să o scoatem din vizuină și să o ducem în pădure. Am înțeles că cetățenii îi dau să mănânce și ea este prietenoasă, dar nicidecum periculoasă”.


loading...

Citește și

FOTO! Tragedie în familia afaceristului Nicu Măroiu! A MURIT!

Măroiu Nicolae, tatăl afaceristului Nicu Măroiu, din Târgu Jiu, a încetat din viață luni, 14 …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.