sâmbătă , 16 decembrie 2017 - 14:57

Weber, despre Călinoiu: I s-a făcut o NEDREPTATE! Ce șanse îi dă să obțină MANDATUL

Weber

Deputatul din colegiul numărul doi, care a prins loc eligibil pe lista PSD, după ce listele au fost modificate de Liviu Dragnea, l-ar fi vrut și pe Ion Călinoiu candidat din partea Partidului Social Democrat.

Mihai Weber are numai cuvinte de laudă la adresa fostului lider PSD. Deputatul nu-i însă prea mari șanse să obțină mandatul de deputat independent.“Îmi pare foarte rău de ceea ce i s-a întâmplat lui Ion Călinoiu, consider că este o nedreptate. Indiferent de ce spun unii, trebuie să recunoaștem că Ion Călinoiu a fost persoana care s-a ocupat de Gorj, a știut problemele județului și s-a implicat în rezolvarea lor. Din punctul meu de vedere, nu cred că merita asemenea tratament. Are oarece șanse să obțină mandatul de deputat, ar trebui să ia destul de multe voturi, peste 20.000. Mă gândesc că dânsul și-a făcut calculele. Se bazează pe anumite legături cu anumiți primari. Din punctul meu de vedere, șanse sunt, dar nu foarte mari”, a declarat parlamentarul.

loading…loading...
Loading...

Citește și

Salarii primite la timp de către profesorii din Gorj!

Conform Inspectoratului Școlar Județean Gorj, toți profesorii de la toate școlile din județ își vor …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.