duminică , 22 octombrie 2017 - 0:22

Weber, despre PLECAREA din PSD: SPECULAȚII

Weber

Mihai Weber neagă speculațiile conform cărora ar pleca din Partidul Social Democrat, la Alianța Liberalilor și Democraților, pe fondul nemulțumirilor legate de faptul că nu a mai prins loc eligibil pe lista PSD pentru parlamentare

Deputatul din colegiul numărul 2 a reacționat după ce în presa locală au apărut informații cum că ar fi fost văzut la sediul partidului lui Tăriceanu din Târgu-Jiu. Mihai Weber spune că nu a mai trecut pe acolo de la locale și că nu a discutat cu nimeni din conducerea acestui partid pentru o posibilă venire la ALDE.„ Nu am avut nicio discuție pe această temă. Am spus foarte clar și o spun în continuare că rămân în PSD. Acestea sunt pure speculații, nu știu cine le scoate. Bănuiesc că sunt niște surse mincinoase și neserioase.Nu cred că m-a văzut cineva la sediul ALDE Târgu-Jiu în ultima lună sau în ultimele trei luni. Singura dată când am fost la sediul ALDE a fost înainte de alegerile locale. Spun sus și tare că dacă iau o decizie, o iau eu și nu am nevoie de portavoce să anunțe anumite lucruri. Nu-mi este rușine să fac un pas, dacă trebuie să-l fac. Nu mă interesează alt partid. Rămân la PSD”, a precizat Mihai Weber.


loading...
Loading...

Citește și

Candidat penal la Primăria Telești. Vezi pentru ce a fost condamnat!

Partidul Mișcarea Populară Gorj l-a prezentat, săptămâna trecută, pe Gheorghe Mogoșanu, candidat la funcția de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.