Weber: Glasul PRIMARILOR a fost ASCULTAT! Lucrurile sunt bătute în cuie

weber

Deputatul din colegiul numărul 2 crede că liderii PSD de la București le-au îndeplinit dorința primarilor gorjeni, aceea de a avea unul de-al lor pe listele parlamentare.

Mihai Weber nu a înțeles de ce primarii PSD s-au revoltat și s-au întâlnit, ieri, într-o ședință de urgență la sediul partidului, nemulțumiți fiind că șefii de la București au modificat listele organizației Gorj pentru parlamentare. Deputatul susține că edilii au primit ce au solicitat, adică au un primar, în persoana lui Florin Cârciumaru, pe loc eligibil la Senat. “Am înțeles că primarii din Gorj, și asta au susținut de-a lungul timpului, și-au dorit un primar să-i reprezinte în parlament.Eu cred că domnul Cârciumaru este cel mai reprezentativ primar , se află pe lista la Senat pentru Gorj. Nu înțeleg care mai este nemulțumirea și nu înțeleg de ce. Eu știu că toate nemulțumirile primarilor au fost privitor la reprezentarea lor în parlament, ei și-au dorit un reprezentant al primarilor. Este cu totul altceva, dacă acum se sucesc. Pune cineva la îndoială faptul că domnul Cârciumaru nu este cel mai reprezentativ primar din Gorj? Este președintele organizației. Cu siguranță, Dragnea nu mai poate fi întors din drum. Este totul validat, votat în Comitetul Executiv Național, cel care este forul suprem, cel care și semnează și aprobă listele. Deci, nu cred că există vreo cale de a se modifica vreo listă. Din punctul meu de vedere, lucrurile sunt bătute în cuie.Totul trebuie făcut statutar. Eu cred că, acum, PSD Gorj este cel care trebuie să mobilizeze oamenii și printr-un vot covârșitor să câștigăm alegerile de la parlamentare. Cred că toate aceste nemulțumiri nu trebuie să existe acum”, a declarat deputatul.

loading…loading...
Loading...

Citește și

ÎNDEMN pentru BUGETARII nemulţumiţi de venituri: Să plece la PRIVAT!

Preşedintele organizaţiei ALDE Târgu-Jiu a reacţionat după ce, la finele săptămânii trecute, asistentele şi infirmierele …

2 comentarii

  1. Nu poti intelege tu nimic . Nici ca trebuie sa dai bonuri fiscale la spalatoria auto pe care o detii pe str Victoria .

  2. Un om de doi lei,nu merita sa fie parlamentar din nou.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *