miercuri , 22 noiembrie 2017 - 18:25

WOW! Ce se întâmplă dacă porţi ochelari de soare ÎN CASĂ, cu câteva ore înainte să TE CULCI

ochelari

Specialistul Glenn Landry în probleme cu somnul vine cu o soluţie bizară pentru cei care nu se pot odihni noaptea. Acesta susţine că, dacă porţi ochelari de soare în casă, cu câteva ore înainte să te culci, îţi anunţi corpul că este timpul să doarmă. Trucul sau are şi o explicaţie ştiinţifică: lumina artificială de la telefon, tableta, laptop sau chiar televizor ne fă ceasul circadian peste cap. Glenn susţine că prea multă lumină pe timp de seara afectează ritmul biologic al oamenilor şi somnul, relatează wowbiz.ro.
„Începând cu ora 20:00, cu două ceasuri înainte de oră la care vreau să mă culc, port ochelari de soare, pentru că încerc să evit lumina. În acest fel, încerc să-i spun ceasului meu intern că este finalul zilei”, a explicat acesta, pentru CBS News.

loading...
Loading...

Citește și

Recital extraordinar de pian la Teatrul Elvira Godeanu Târgu Jiu!

Biletele se gasesc la agentia teatrului. Pretul unui bilet 10 lei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.