WOW: O târgujiancă, alături de Loredana Groza și Firea, LANSEAZĂ un proiect NOU în România!

colaj1

Cunoscutul brand H&M își extinde seria colaborărilor cu designeri de top anunțând încă un proiect interesant, de data aceasta deschizându-și porțile pentru KENZO.

Directorii de creație ai casei pariziene, Carol Lim și Humberto Leon, vor crea astfel pentru H&M câte o colecție, atât pentru femei cât și pentru bărbați, ce va fi însoțită de o linie de accesorii. Loredana Groza, Marta Popescu Photography, originară din Târgu Jiu, și Răzvan Firea se numără printre ambasadorii colecției #KENZOxHM în România! Colecția va fi disponibilă începând cu 3 noiembrie în magazinele H&M din Băneasa Shopping City și Unirea Shopping Center, dar și online pe hm.com. „I’m in love with #KenzoXHM collection. Stay close…more details to come soon!”, „Iubesc colecția KenzoXHM. Stai aproape …mai multe detalii în curând” a scris, de curând, Marta, pe contul personal de facebook.
Marta Popescu face parte din grupul de tineri fotografi care a reușit să se facă remarcată și să devină extrem de cunoscută în Capitală într-un timp destul de scurt. Este specializată pe fashion și beauty, vine din Târgu Jiu și s-a făcut cunoscută prin participarea la emisiunea Next Top Model în calitate de fotograf.

loading…
loading...
Loading...

Citește și

Apariție ȘOCANTĂ! O tânără din Târgu Jiu s-a CARBONIZAT pentru a câștiga un concurs!

Frumoasa șatenă din Târgu Jiu a șocat juriul unui concurs de stil în momentul în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *