sâmbătă , 10 decembrie 2016 - 18:32

WOW: O târgujiancă, alături de Loredana Groza și Firea, LANSEAZĂ un proiect NOU în România!

colaj1

Cunoscutul brand H&M își extinde seria colaborărilor cu designeri de top anunțând încă un proiect interesant, de data aceasta deschizându-și porțile pentru KENZO.

Directorii de creație ai casei pariziene, Carol Lim și Humberto Leon, vor crea astfel pentru H&M câte o colecție, atât pentru femei cât și pentru bărbați, ce va fi însoțită de o linie de accesorii. Loredana Groza, Marta Popescu Photography, originară din Târgu Jiu, și Răzvan Firea se numără printre ambasadorii colecției #KENZOxHM în România! Colecția va fi disponibilă începând cu 3 noiembrie în magazinele H&M din Băneasa Shopping City și Unirea Shopping Center, dar și online pe hm.com. „I’m in love with #KenzoXHM collection. Stay close…more details to come soon!”, „Iubesc colecția KenzoXHM. Stai aproape …mai multe detalii în curând” a scris, de curând, Marta, pe contul personal de facebook.
Marta Popescu face parte din grupul de tineri fotografi care a reușit să se facă remarcată și să devină extrem de cunoscută în Capitală într-un timp destul de scurt. Este specializată pe fashion și beauty, vine din Târgu Jiu și s-a făcut cunoscută prin participarea la emisiunea Next Top Model în calitate de fotograf.

loading…
loading...

Citește și

Uite cu ce se ocupă și cât de FRUMOASĂ este fiica unui cunoscut DIRECTOR din Târgu Jiu!

Este absolventă a University of Hull din Anglia și e masterandă în arta actorului la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.