duminică , 20 august 2017 - 20:18

Zece agenți economici din Gorj, sancționați de DSV

magazin_alimentar

În perioada 23-29 mai, inspectorii D.S.V.S.A. Gorj au realizat inspecţii şi controale tematice în sectorul alimentar şi al sănătăţii animalelor, în unităţi supuse supravegherii şi controlului sanitar-veterinar şi pentru siguranţa alimentelor situate în raza teritorială a judeţului Gorj.

Au fost verificați comercianți din localitățile Târgu-Jiu, Iezureni, Muşeteşti, Bumbeşti-Jiu, Bârseşti, Băleşti, Stăneşti, Tismana, Novaci, Baia-de-Fier, Rânca, Târgu-Cărbuneşti, Bărbăteşti, Săuleşti, Aninoasa, Brăneşti, Tg.-Logreşti, Romaneşti, Rovinari, Fărcăşeşti, Urdari, Turceni, Motru, Mătăsari. În timpul controalelor organizate în această perioadă au fost constatate abateri de la respectarea legislaţiei sanitare-veterinare şi pentru siguranţa alimentelor, care au fost sancţionate prin aplicarea a 10 sancţiuni contravenţionale, astfel: patru amenzi (1×600 lei, 3×2000 lei) – patru magazine alimentare – pentru comercializarea directă către consumatorul final a produselor alimentare în spaţii neaprobate sanitar-veterinar şi pentru siguranţa alimentelor; o amendă (1×600 lei) – magazin alimentar – pentru etichetare incompletă a unor produse alimentare expuse spre comercializare; o amendă (1×600 lei) – magazin alimentar – pentru depozitarea necorespunzătoare a produselor alimentare; o amendă (1×600 lei) – magazin alimentar – pentru faptul că în vitrina frigorifică erau expuse produse alimentare fără elemente de identificare, etichetele fiind îndepărtate de către angajata care a igienizat vitrina.

loading...

Citește și

O NOUĂ minivacanță! Nu mai este mult!

Minivacanţa de Sfânta Maria a trecut, însă angajații vor mai avea anul acesta patru zile …

Un comentariu

  1. PE CIND UN CONTROL SI LA PUNCTELE ALIMENTARE ,, SINI ”’ DIN ZONA GARI SI IN 9 MAI SA VEDETI FRUCTELE SI LEGUMELE IN CE CONDITII SUNT DEPOZITATE ??????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.