Zece agenți economici din Gorj, sancționați de DSV

magazin_alimentar

În perioada 23-29 mai, inspectorii D.S.V.S.A. Gorj au realizat inspecţii şi controale tematice în sectorul alimentar şi al sănătăţii animalelor, în unităţi supuse supravegherii şi controlului sanitar-veterinar şi pentru siguranţa alimentelor situate în raza teritorială a judeţului Gorj.

Au fost verificați comercianți din localitățile Târgu-Jiu, Iezureni, Muşeteşti, Bumbeşti-Jiu, Bârseşti, Băleşti, Stăneşti, Tismana, Novaci, Baia-de-Fier, Rânca, Târgu-Cărbuneşti, Bărbăteşti, Săuleşti, Aninoasa, Brăneşti, Tg.-Logreşti, Romaneşti, Rovinari, Fărcăşeşti, Urdari, Turceni, Motru, Mătăsari. În timpul controalelor organizate în această perioadă au fost constatate abateri de la respectarea legislaţiei sanitare-veterinare şi pentru siguranţa alimentelor, care au fost sancţionate prin aplicarea a 10 sancţiuni contravenţionale, astfel: patru amenzi (1×600 lei, 3×2000 lei) – patru magazine alimentare – pentru comercializarea directă către consumatorul final a produselor alimentare în spaţii neaprobate sanitar-veterinar şi pentru siguranţa alimentelor; o amendă (1×600 lei) – magazin alimentar – pentru etichetare incompletă a unor produse alimentare expuse spre comercializare; o amendă (1×600 lei) – magazin alimentar – pentru depozitarea necorespunzătoare a produselor alimentare; o amendă (1×600 lei) – magazin alimentar – pentru faptul că în vitrina frigorifică erau expuse produse alimentare fără elemente de identificare, etichetele fiind îndepărtate de către angajata care a igienizat vitrina.

loading...

Citește și

Vezi ce se ÎNTÂMPLĂ cu podul de la Turcinești și cât timp va mai fi ÎNCHIS!

Podul de la Turcinești este în administrarea Consiliului Judeţean Gorj iar în prima zi de …

Un comentariu

  1. PE CIND UN CONTROL SI LA PUNCTELE ALIMENTARE ,, SINI ”’ DIN ZONA GARI SI IN 9 MAI SA VEDETI FRUCTELE SI LEGUMELE IN CE CONDITII SUNT DEPOZITATE ??????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.