duminică , 22 octombrie 2017 - 22:21

Zeci de MILIOANE pe studii de fezabilitate. Vezi câţi bani s-au aruncat pe HÂRTII!

Ministerele aruncă zeci de milioane de lei pe studii de fezabilitate pe care nu le folosesc, arată un raport al Corpul de control al prim-ministrului.

Astfel, de la începutul anului 2011 până pe 30 iunie anul acesta, Ministerul Energiei, Ministerul Transporturilor şi Ministerul Economiei au plătit peste 18 milioane de lei din bani publici, pentru 29 de studii de fezabilitate. Acestea au sfârşit prin a valora doar hârtia pe care au fost tipărite, din cauză că nu au mai fost alocaţi bani pentru a continua proiectele.

În total, în perioada amintită, ministerele, companiile de stat şi chiar mai multe spitale au comandat 92 studii de fezabilitate.

Costul acestora a fost estimat la aproape 93 de milioane de lei. Doar 75 de studii au fost finalizate şi plătite, iar restul nu, conform verificărilor făcute de Corpul de control al premierului.

loading...
Loading...

Citește și

Tragedie la un hotel din centru! Un bărbat a căzut de la etaj

Un bărbat s-a dezechilibrat şi a căzut de la etajul 1 al unui hotel de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.