sâmbătă , 29 aprilie 2017 - 4:32

Zeci de posturi pentru gorjenii cu studii medii

spitalul-judetean
Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante de registrator medical debutant (18 posturi) la Serviciul de Evaluare şi Statistică Medicală. 

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt: diplomă de studii medii de specialitate sau diplomă de studii medii; certificat de calificare profesionala cu calificarea de operator introducere, validare şi prelucrare date; certificat de absolvire cu calificarea de operator introducere, validare şi prelucrare date; atestat profesional în una din specialităţile: informatică/matematică-informatică/matematică-informatică cu predare informatică intensivă; orice alt certificat sau atestat care dovedeşte calificarea de operator introducere, validare şi prelucrare date. Concursul se va organiza conform calendarului următor: 12 septembrie 2016, ora 16:00: termenul limită de depunere a dosarelor; 20 septembrie 2016, ora 09:00: proba scrisă; 23 septembrie 2016, ora 09:00: proba interviu. Și la Spitalul Orăşenesc „Sfântul Ştefan“, Rovinari, va fi organizat concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de fizician medical la laboratorul de radiologie şi imagistică, studii superioare, vechime 2 ani. Concursul se va organiza conform calendarului următor: 09 septembrie 2016, ora 15:00: termenul limită de depunere a dosarelor; 16 septembrie 2016, ora 11:00: proba scrisă; 21 septembrie 2016, ora 10:00: proba interviu.

loading...

Citește și

Un consilier local cere DEMISII la vârf. Doi directori de instituții sunt vizați!

Nicio ședință fără scandal! Se întâmplă la Consiliul Local din Târgu Jiu, acolo unde consilierii …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.