Zeci de posturi pentru gorjenii cu studii medii

spitalul-judetean
Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante de registrator medical debutant (18 posturi) la Serviciul de Evaluare şi Statistică Medicală. 

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt: diplomă de studii medii de specialitate sau diplomă de studii medii; certificat de calificare profesionala cu calificarea de operator introducere, validare şi prelucrare date; certificat de absolvire cu calificarea de operator introducere, validare şi prelucrare date; atestat profesional în una din specialităţile: informatică/matematică-informatică/matematică-informatică cu predare informatică intensivă; orice alt certificat sau atestat care dovedeşte calificarea de operator introducere, validare şi prelucrare date. Concursul se va organiza conform calendarului următor: 12 septembrie 2016, ora 16:00: termenul limită de depunere a dosarelor; 20 septembrie 2016, ora 09:00: proba scrisă; 23 septembrie 2016, ora 09:00: proba interviu. Și la Spitalul Orăşenesc „Sfântul Ştefan“, Rovinari, va fi organizat concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de fizician medical la laboratorul de radiologie şi imagistică, studii superioare, vechime 2 ani. Concursul se va organiza conform calendarului următor: 09 septembrie 2016, ora 15:00: termenul limită de depunere a dosarelor; 16 septembrie 2016, ora 11:00: proba scrisă; 21 septembrie 2016, ora 10:00: proba interviu.

loading...
Loading...

Citește și

Vicepreşedintele Academiei de Ştiinţe a Moldovei vine la Târgu Jiu

Senatul Universității ,,Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu, prin Institutul de Politici Publice, Administrație și Științele Educației …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.