Zeci de salariați ai CE Oltenia primesc de la companie între 500 și 2500 de lei

termo-rovinari05

Administrația CEO a decis să acorde ajutoare financiare pentru salariații aflați în nevoie, la solicitarea expresă a liderilor organizațiilor sindicale. Este vorba despre angajații cu probleme medicale grave și mai puțin grave.

Hotărârea s-a luat ieri, în cadrul întrunirii comisiei mixte. „De preferat este să nu aibă nimeni probleme cu sănătatea, dar, din păcate există și multe cazuri grave, salariați cu boli incurabile. În cazul acestora, s-a convenit ca de ajutorul financiar de la companie să beneficieze salariații și rudele de gradul I, în cazul bolilor incurabile. Din nefericire sunt astfel de cazuri”, a declarat unul dintre liderii de sindicat. Ieri, administrația companiei a decis să acorde sprijin financiar pentru 80 de cazuri. Cuantumul ajutorului financiar acordat de CEO este între 500 de lei și 2.500 de lei, în funcție de gravitatea situațiilor.loading...
Loading...

Citește și

Sentință ȘOC! Complexul Energetic Oltenia, condamnat de judecătorii din Târgu-Jiu

Magistrații Judecătoriei Târgu-Jiu au stabilit, ieri, prima sentință în dosarul de ucidere din culpă întocmit …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.