miercuri , 26 aprilie 2017 - 3:20

Zeci de SALARIAŢI ai CEO, la Bucureşti!

termo

Toate federaţiile sindicale cu reprezentativitate în CE Oltenia au făcut front comun, urmând ca liderii să meargă la Bucureşti când se va vota legea energiei. Este vorba despre reprezentanţii FNSE „Univers”, FNME, Energetica şi Petrom.
Săptămâna trecută, liberalii din Camera Deputaţilor au părăsit sala, iar legea care este vitală pentru CEO, a rămas în aşteptare până marţi. „Vom merge la Parlament pentru a face presiuni în vederea votării acestei legi pe care o aşteptăm de ani de zile. Este vorba despre zeci de sindicalişti din toate cele patru federaţii, care doresc să vină la Bucureşti. Vom forma însă, o delegaţie cu reprezentanţii federaţiilor. Sperăm ca marţi, legea să treacă. Până acum, ne-au amăgit toate partidele politice…”, a spus prim-vicepreşedintele FNSE „Univers”, Adrian Marciuc.loading...

Citește și

S-a modificat data concedierilor din CEO. Vezi cine sunt disponibilizații și când primesc preavizele!

Ultima notificare înaintată de administrația CEO către sindicatele din companie și AJOFM aduce unele modificări …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.