duminică , 17 decembrie 2017 - 19:39

Zeci de școli neautorizate de ISU

prima-zi-de-scoala-plus-trafic-aglomerat-12

81 de unități școlare din județul Gorj nu au autorizație de securitate în caz de incendiu, nici până în prezent, spun pompierii gorjeni. Până anul viitor în iunie, reprezentanții instituțiilor școlare au obligația să obțină aceste avize.

Periodic, pompierii vor face verificări pentru siguranța elevilor și a cadrelor didactice. Și reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Gorj, alături de o comisie formată din reprezentanți ai Prefecturii Gorj, au efectuat inspecții. „31 de unităţi de învăţământ din judeţul Gorj au autorizaţie de securitate la incendiu, alte două unităţi particulare de asemenea deţin această autorizaţie, iar un număr de 81 nu au obţinut încă autorizaţie, sunt în curs de obţinere, termenul a fost prelungit până la data de 30 iunie 2017”, a spus Mihai Avramescu, purtătorul de cuvânt al ISU Gorj. „Dacă autorizație sanitară există la toate unităţile de învăţământ, nu se poate spune acelaşi lucru și despre autorizația în caz de incendiu. Avem școli primare mai izolate care nu au autorizația sanitară. La nivelul județului Gorj există peste 110 unități de învățământ”, a spus Georgeta Popescu, purtătoarea de cuvânt a ISJ Gorj. Termenul de obținere a autorizațiilor de la ISU a fost prelungit până vara viitoare.

loading...
Loading...

Citește și

Scandal într-un LICEU din Gorj! Un elev susține că a fost bătut de DIRECTOR

Un elev de clasa a VIII-a de la Liceul Tehnologic Turburea susține că ar fi …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.