Zi DECISIVĂ în PSD Gorj!

calinoiu-carciumaru

Liderii Partidului Social Democrat se vor întâlni, luni, în cadrul Comitetului Executiv și vor stabili prin vot secret ordinea pe listele pentru Camera Deputaților și Senat.

Președintele PSD Gorj a anunțat, ieri, că, la începutul săptămânii viitoare, în mod democratic se vor stabili persoanele și locurile pe care acestea le vor ocupa pe listele partidului în alegerile din 11 decembrie. Florin Cârciumaru nu crede că ar putea apărea nemulțumiri în cadrul organizației, având în vedere că lucrurile vor fi tranșate prin vot secret. ”Luni, vom avea Comitetul Executiv și în cadrul acestei ședințe, prin vot secret, se va stabili ordinea pe lista de la Senat, cât și pe lista de la Camera Deputaților, urmând ca după discuțiile din Comitetul Executiv să mergem să susținem listele la București. Eu, cu domnul Ciocea am discutat acum câteva zile și a rămas clar că ordinea nu o stabilește nici Cârciumaru, nici Ciocea, nici Călinoiu și absolut nimeni din conducerea organizației, ci votul secret din cadrul Comitetului Executiv”, a declarat liderul social-democraților gorjeni.

Călinoiu n-are emoții

Președintele executiv al PSD Gorj și-a depus candidatura pentru Senat. Ion Călinoiu crede că lucrurile se vor tranșa rapid în Comitetul Executiv în ceea ce privește ordinea pe liste.”Emoții nu am, dar ce va fi în urma rezultatului votului vom duce la îndeplinire. Nu stabilesc eu ce va fi la Comitetul Executiv. Tot ce se va materializa ca ordine de zi pentru desemnarea candidaților, se face cu acordul prealabil al Comitetului Executiv. Părerea mea este că lucrurile se vor tranșa foarte rapid acolo, pentru că noi luăm totul cu maximă seriozitate ca să avem cei mai buni candidați. Și atunci, nu sunt niciun fel de probleme legate de orgolii, de ambiții, pentru că, în final, dorim să câștigăm alegerile și să avem un guvern PSD-ALDE și pentru asta ne mobilizăm, pentru că dacă lăsăm lucrurile să decurgă altfel, nu vom mai fi la guvernare. Eu vă spun foarte sigur că din sondajele pe care le vedem, de ce se întâmplă acum și cum se comportă celelalte partide, avem șansele cele mai mari să facem guvernarea”, a precizat Ion Călinoiu.
loading...
Loading...

Citește și

Planuri MARI în Energie!

Hidroelectrica analizează posibilitatea de a achiziţiona parcuri eoliene şi fotovoltaice în ţară, precum şi alte …

Un comentariu

  1. schimbatii, ajunge !

    Ei vad cum lumea lor moare incet, dar nu vor sa accepte ca o tara intreaga s-a schimbat, o generatie intreaga le refuza protestand pe strazi abuzurile si aroganta. Mor, dar nu se predau prea usor. Nu inteleg ca lupta lor nu duce nicaieri, ca daca vor reusi sa striveasca un om vine peste ei un intreg sistem care s-a rodat, calit si eliberat de orice inhibitii in ultimii ani de lupta anticoruptie grea. In plus, oricine incearca sa puna statul in cap pentru a salva o persoana a sfarsit cam prost. Statul s-a intarit suficient cat sa nu mai poata accepta ideea ca un singur om poate sa-l destructureze dintr-o ambitie foarte personala si meschina.
    In aceasta hora nebuna s-a prins, in ultimii 25 de ani, aproape toata clasa politica, toti s-au murdarit cu bani negri: politicieni, firme private si de stat, consultanti politici, analisti, ziaristi.

    O parte din banii colectati in campanie intrau direct in buzunarele politicienilor, nefiind totusi platiti cu chitanta sau martori. Circula legenda ca unii lideri de partid au fugit acasa cu banii de campanie. Dupa unii, striga finantatorii in gura mare. Acest mecanism corupt genereaza apoi coruptie in lant, distorsioneaza intreaga societate. In primul rand, accesul la resurse se face preferential, doar anumite firme castiga contracte cu statul.

    Apoi, decizia politica ajunge captiva unui grup restrans pentru care trebuie sa lucreze in contul banilor negri primiti in campanie. Puterea nu se mai exercita in numele binelui comun, ci spre beneficiul unei nomenclaturi pe care o puteti numi de acum mafie politico-economica. Costurile pentru societate sunt enorme. Asa se nasc investitiile inutile, prost executate sau facute doar pe hartie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *