Zi DECISIVĂ pentru Ciocea. Poate PIERDE TOTUL!

ion-ciocea-nervos

Primarul comunei Bustuchin va afla, azi, dacă va mai putea candida ca independent la alegerile parlamentare și dacă mai poate ocupa scaunul de edil.

Judecătorii Înaltei Curți de Casație și Justiție i-ar putea tăia pofta de a mai intra în campanie electorală lui Ion Ciocea. Magistrații ar putea da un verdict final în procesul cu Agenția Națională de Integritate. Inspectorii de integritate l-au luat în vizor pentru că a făcut parte din AGA societăților Salubris Gilort și Bustedil Prest”. Azi, am proces la Înalta Curte. Mi-aș dori să se pronunțe și negativ și pozitiv și atunci decizia va fi unanimă, la modul că dacă îmi dă dreptul să candidez, voi face o campanie atât de bine pregătită, în așa fel încât o să vedeți și rezultat favorabil. Mi-am pregătit sediul, mi-am pregătit scrisori, mi-am pregătit tot ce-mi trebuie, dar e normal să fii cu capul pe umeri, pentru că în viață se poate întâmpla orice. Dacă Înalta Curte spune ADMIS, voi merge în campanie cu fruntea sus și le voi spune gorjenilor de ce mi-am dorit această candidatură și m-am băgat în această luptă. Dacă voi pierde procesul, aș putea să-l susțin pe Călinoiu, pentru că e o persoană care a făcut destule. Bineînțeles, în momentul în care vom avea amândoi candidaturi, eu mă ocup de candidatura mea și dânsul de a dumnealui, dar pot să merg și cu alt partid. Sau, dacă văd că e o persoană pe care gorjenii o agreează și s-a făcut o nedreptate, sau acea persoana va fi bună pentru Gorj”, a precizat Ion Ciocea.

loading…
loading...
Loading...

Citește și

ÎNDEMN pentru BUGETARII nemulţumiţi de venituri: Să plece la PRIVAT!

Preşedintele organizaţiei ALDE Târgu-Jiu a reacţionat după ce, la finele săptămânii trecute, asistentele şi infirmierele …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *