duminică , 17 decembrie 2017 - 17:55

ZI LIBERĂ pe 1 octombrie! Vezi pentru cine!

Plenul Senatului a votat, marţi, ca lunea viitoare să fie liberă, senatorii urmând a participa la evenimentele prilejuite de deschiderea anului universitar. Preşedintele de şedinţă, Ion Chelaru, a anunţat că luni vor avea loc activităţi în colegiile electorale, pentru deschiderea anului universitar.

În urma deciziei plenului, programul de luni al Senatului, respectiv şedinţa Biroului permanent, plen şi şedinţe de grupuri, urmează să se desfăşoare marţi.

Astfel, Biroul Permanent al Senatului de marţi va lua act de demisia senatorului Gabriel Oprea, urmând ca demisia să fie citită cel mai probabil tot marţi, în plen.

Senatorii au fost liberi şi în 12 septembrie, cu ocazia deschiderii anului şcolar.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/senatorii-i-au-mai-luat-o-zi-libera-pe-1-octombrie-decizia-s-a-luat-cu-majoritate-de-voturi_1986157.html#ixzz4LRYpec6h

loading...
Loading...

Citește și

Incendiu puternic la o pensiune mai multe persoane EVACUATE!

Pompierii au evacuat, sâmbătă seara, 68 de persoane care se aflau într-o pensiune din Sibiu, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.