ZI LIBERĂ pentru bugetari!

Ziua Copilului, ce se sărbătorește anual la data de 1 iunie, va deveni zi liberă legală pentru salariați, conform unui proiect de act normativ care ar putea primi votul final în ședința de azi a Camerei Deputaților.

Proiectul de lege a trecut de votul Senatului (prima Cameră) la mijlocul lunii septembrie și se află astăzi, pentru a doua săptămână consecutiv, pe ordinea de zi a Camerei Deputaților, care este for decizional, cu propunere de adoptare.

Proiectul, susţinut de 39 de senatori şi 48 de deputaţi de la toate partidele politice, prevede schimbarea Codului muncii prin adăugarea zilei de 1 iunie în lista sărbătorilor legale în care nu se lucrează.

Documentul stabilește că Ziua Copilului va fi zi nelucrătoare de sărbătoare legală, astfel că salariații vor sta acasă cu această ocazie. Concret, proiectul de act normativ prevede modificarea Codului muncii în sensul introducerii zilei de 1 iunie în lista liberelor legale.

Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/camera-deputatilor-stabileste-marti-o-noua-zi-libera-pentru-romani_320512.html#ixzz4NQIaDKRu

loading...
Loading...

Citește și

Incendiu puternic la chiliile mănăstirii!

Un incendiu a izbucnit, duminică-dimineaţă, la chiliile Mănăstirii Sf. Mina din localitatea Roşiori, pentru stingerea …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.