Ziua e MODEL, iar seara lucrează în cel mai TARE club din Timișoara! Târgujianca asta e DEMENȚIALĂ!

loredana-site1

Loredana Ene este o tânără din Târgu Jiu, studentă la Universitatea Politehnica  Timişoara, Facultatea de Inginerie Mecanică și Robotică. Tânăra cochetează cu moda, iar de-a lungul timpului a fost implicată în numeroase proiecte alături de agenția PTK Models și a fost protagonista unui scurt metraj al agenției.

Loredana Ene impresionează prin naturalețea pe care o emană în fața camerei de fotografiat, dar și prin frumusețea sa răpitoare. Pe contul personal de facebook, Loredana are postate zeci de fotografii de la diferite prezentări de modă. Conform informațiilor ce le-am găsit pe contul frumoasei brunete, nu se ocupă doar de modeling, ci lucrează în unul dintre cele mai cunoscute cluburi din Timișoara, dar și pentru o firmă de asigurări. Un alt lucru prin care Loredana se face remarcată este faptul că seamănă incredibil de bine cu actrița-model indian Aishwarya Rai Bachchan. „Până și eu m-am uitat de două ori… și cred că te cunosc mai bine ca oricine… asemănarea între tine și actriță e incredibilă”, „Wow semănați foarte bine” i-au transmis prietenii pe facebook.

A fost „Fata săptămânii”

În urmă cu ceva timp Loredana a fost desemnată „Fata săptămânii”, în cadrul unei rubrici a publicației „Vocea Timișului”. Aceiași publicație redacta la acea vreme că frumoasa brunetă este implicată în numeroase proiecte alături de agenția PTK Models.

I.I.

loading...
Loading...

Citește și

O tânără super SEXY din Sadu, ARTIST tatuator în Marea Britanie!

Are 24 de ani, este absolventă a Facultății de Drept din cadrul Universității de Vest …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *