vineri , 24 noiembrie 2017 - 7:44

Ziua Mondială a Turismului la Târgu Jiu

prefectura

Ziua Mondială a Turismului va fi marcată astăzi, 27 septembrie, și la Târgu Jiu. Seria de evenimente se vor desfășura la sediul Prefecturii din oraș.

Începând cu ora 12:30 la Sala Maură va avea loc concursul „GORJUL TURISTIC” realizat în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Gorj la care vor participa echipe de elevi din școli și licee gorjene, de la clasele cu specializarea turism. „ Evenimentul va fi marcat printr-o serie de activități dedicate domeniului turistic, ce se vor derula la sediul Palatului Administrativ din Târgu Jiu, după următorul program: orele 09:30, Sala Maură a Palatului administrativ – „REDESCOPERĂ GORJUL TURISTIC” la care participă: Reprezentant al Autorității Naționale pentru Turism; Reprezentanți ai Primăriilor și Consiliilor Locale din Gorj; Reprezentanți ai GAL-urilor din Gorj; Reprezentanți ai Centrelor Naționale de Informare și Promovare Turistică din Oltenia; Membri ai Asociației pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului „Acasă la Brâncuși”; Investitori în turism; Profesori și studenți ai Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu; Gorjul în contextul promovării turistice naționale și internaționale. Evenimentul este organizat de Consiliul Județean Gorj în parteneriat cu Autoritatea Națională pentru Turism, Inspectoratul Școlar Județean Gorj , Primăria Municipiului Târgu Jiu, Universitatea ”Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu, Serviciul Public Salvamont Gorj, Muzeul Județean ”Alexandru Ștefulescu” Gorj” se arată într-un comunicat.

loading...
Loading...

Citește și

Mitropolitul Olteniei la Lainici! Vezi FOTO!

Praznicul Intrarea în Biserică a Maicii Domnului a fost cinstit şi anul acesta la Mănăstirea …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.