ZONĂ METROPOLITANĂ în Târgu Jiu! Cum va ARĂTA

masini-trafic

Liberalii gorjeni vor să înființeze o zonă metropolitană la Târgu Jiu. Liderul PNL Gorj spune că înființarea unei astfel de zone ar atrage mai mulți investitori în zonă, iar localitățile care vor face parte din această zonă vor avea numai beneficii.
Președintele PNL Gorj, Dan Vîlceanu, a prezentat, într-o conferință de presă, un proiect pe care consilierii locali îl vor prezenta în ședința Consiliului Local Târgu Jiu. Din zona metropolitană vor face parte localitățile care se învecinează cu municipiul Târgu Jiu. “Aș vrea să vă informez cu anumite proiecte pe care PNL dorește să le deruleze în perioada următoare. Este vorba de două asociații de dezvoltare intracomunitară, două asociații cu scop diferit. Unul se referă la înființarea zonei metropolitane Târgu Jiu. Din această zonă metropolitană ar trebui să facă parte următoarele localități: Târgu Jiu, Bumbești Jiu, Stănești, Turcinești, Bălănești, Scoarța, Dănești, Drăguțești, Băești, Lelești. Sunt localitățile care se învecinează cu municipiul Târgu Jiu. În ceea ce privește zona de investiții în județul Gorj, este la nivel minim. De aceea considerăm că înființarea unei zone metropolitane ar aduce mai multe beneficii din acest punct de vedere”, a declarat Dan Vîlceanu.

Localnicii, cei mai câștigați

Liberalul a precizat că în urma acestui proiect localnicii vor fi ce care se vor bucura de cele mai multe avantaje. “Avantajele unui asemenea demers sunt, pe lângă faptul că reușești să atragi fondurile europene sau guvernamentale și să poți face proiecte integrate cu toate localitățile învecinate Târgu Jiului, cele mai multe pentru cetățeni. Rețeaua de transport în comun ar trebui să fie extinsă către aceste localități. S-ar putea extinde rețelele de canalizare și apă. Ar putea fi accesate fonduri pentru investiții în infrastructură. Proiectul a fost implementat și în județul Sibiu”, a declarat Vîlceanu.loading...
Loading...

Citește și

Fotovoltaicii au dat statul în judecată!

Un grup de producători de energie din surse solare (fotovoltaice) şi regenerabile a depus o …

3 comentarii

  1. Domnule Valceanu Dan,visati cu ochii deschisi,o zona metropolitan se dezvolta in jurul unui oras numai atunci cand respectivul oras este bine dezvoltat si industrializat si necesita pentru investitori alte suprafete pentru a isi mari activitatea,ori Tg-jiu este un oras spre FALIMENT,fara perspective economice viabile,fara investitori,fara infrastructura rutiera,si atunci?Despre ce vorbiti?In orasul chiorilor despre iluminat public?Sunteti PENIBIL dan vilceanu presedinte pnl GORJ !

  2. Dan Vilceanu un neica nimeni se baga singur in seama dupa ce a distrus mineritul cu firmele sale

  3. Pt. napoleon; Cred ca stii, pentru ca faci parte din gasca PSD. Daca nu stii, afla ca mineritul a fost distrus de PSD cu gasca de incompetenti care a condus si conduce complexul. Ce societate poate sa faca atata rau ca sa cumulezi in doi ani 1.700.000.000 ron ? Niciuna, niciodata. Asa ca daca viitorul tau este legat de Gorj, trebuie sa te trezesti si sa te alaturi oamenilor care au dorinta sa inlature MAFIA instalata in Gorj si care cuprinde oameni din toate institutiile statului. Este posibil ca , candva , sa intrii in malaxorul mafiei gorjene si atunci vei fi distrus fara sa mai poti face ceva. Aceasta mafie a condus si conduce complexul cu rezutatele publice pe care le stii. Sper ca vei lasa rautatatile si vei incerca sa deschizi ochii pana nu va fii prea tarziu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.