100 de salariați din CEO vor protesta la ANRE

anre

Trei sindicate își vor trimite la București aproximativ 100 de reprezentanți care să protesteze la sediul ANRE. Este vorba despre SMEO, și organizațiile de la Energia Turceni și Craiova II.

Președintele SMEO, Gabriel Căldărușe, a declarat că sindicatele menționate mai sus nu vor mai participa la protestele organizate de FNME și în această săptămână. „Am luat decizia să nu mai participăm la protestele de joi, dar vom merge pe data de 19 februarie, la București, pentru a picheta sediul ANRE, motivele fiind arhicunoscute”. Întrebat și despre negocierile de ieri între sindicate și administrație, acesta a mai precizat: „Nu s-a ajuns la nicio concluzie, discutăm pe fondul de salarii. A doua rundă de discuții va avea loc în această după-amiază (ieri, n.red.), a mai spus liderul sindical.

loading...
Loading...

Citește și

Taraba cu gogoși a consilierei primarului Romanescu se plimbă unde vrea maiaua ei, pe domeniul public al orașului Tg-Jiu!

O tarabă cu gogoșele care aparține unei firme care are legătură cu Violeta Gorun, consiliera …

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: