13 posturi de șefi în SJU Târgu-Jiu, scoase la concurs


Posturile de șef la Secția Chirurgie generală I, cel de la Endocrinologie, de șef la Secția Neonatologie dar și de la Dermatovenerologie, de la Oftalmologie, de la Secția ORL, de la Recuperare Medicină Fizică și Balneologie, de la Neurologie dar și de la ambele secții ATI au fost scoase la concurs de conducerea Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu. Vacante sunt și posturile de șef al Serviciului de Medicină Legală dar și cel de șef la Laboratorul Radiologie și Imagistică Medicală dar și la Laboratorul de Explorări Funcționale. Secere vechime în specialitate de cel puțin 5 ani de zile, la concurs fiind interzise persoanele sancționate în ultimii doi ani de zile. Candidații vor susține interviu, probă scrisă, probă practică. Înscrierile la concursuri vor avea loc la 15 zile după publicarea anunțului în Viața Medicală. Candidații vor achita o taxă de 250 de lei la înscriere. Organizatorul concursurilor este Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu. La fostele concursuri pentru posturile de conducere nu a fost concurență deloc, mai precis candidând medicul care deține deja funcția de conducere.

Loading...

Citește și

FOTO. Iată cine este TÂNĂRUL INFECTAT CU CORONAVIRUS! Primarul de la Prigoria confirmă că și iubita acestuia este în autoizolare la Tg-Jiu.

Primarul comunei Prigoria a declarat că tânărul infectat cu coronavirus este S. S., în vârstă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.