130 de salariați ai Direcției Publice Motru, de ZECE zile nu și-au mai primit BANII!


Angajații Direcției Publice Motru, 130 la număr, nu și-au luat salariile de aproape două săptămâni. Direcția Consiliului Local Motru are de încasat de la primărie aproximativ 15 miliarde de lei vechi, dar în urma unui blocaj, angajații nu și-au primit salariile conform CCM pe 15 iulie.

Conducerea Direcției, șefii de servicii, și membrii Consiliului de Administrație, au participat la o ședință de lucru cu primarul și consilierii locali, săptămâna trecută, pentru a discuta problemele economice ale DP Motru. Astfel s-au căutat soluții pentru deblocarea situației nemaiîntâlnite în ultimii opt ani de zile, discutându-se și de viitor, mai ales că salariații se tem că vor rămâne fără locurile actuale de muncă, dacă blocajul reapare pe viitor. Direcția Publică Motru prestează o gamă largă de servicii către primărie și terți.

În această ședință s-a promis și că, în câteva zile, se va rezolva situația care afectează salariații, angajații Direcției Publice urmând să-și ia salariile până la finalul săptămânii. Toți angajații spun că au rate la bănci, datorii și că trăiesc cu familie lor doar din salariu, unii plângându-se că și-au luat hrana, în ultimele zile, pe caiet.

loading...
Loading...

Citește și

IN-CRE-DI-BIL! Fiul patronului cofetăriei din Tg-Jiu unde a fost filmat un șobolan pe perete, numit șef la Protecția Consumatorului Gorj!

Comisarul Constantin Milosteanu, fiul acționarului majoritar al Societății de Alimentație Publică Cofetării Patiserii VENUS SA, …

Un comentariu

  1. La ce salarii au angajatii primariei este si normal sa nu mai ramana si pentru angajații direcției publice ..!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.