sâmbătă , 14 decembrie 2019 - 9:47

190 de angajați, în minus la EMC Motru! Cei mai mulți salariați din producție lipsesc la Cariera Roșiuța


EMC Motru a identificat, săptămâna trecută, cu reprezentanții de la Resurse Umane a CEO, care este numărul exact de angajați care lipsesc în producție atât de la Cariera Roșiuța, cât și de la Lupoaia și de la Husnicioara. Cei mai mulți, 107, sunt în minus la Roșiuța, în timp ce la Lupoaia numărul este de 80. Situația este mai bună la Husnicioara, a declarat, la finalul emisiunii trecute Nelu Roșca, liderul Sindicatului Liber Roșiuța.

Directoratul CEO trebuie să găsească soluții pentru a completa lipsa la munca de cinci zile a celor 107 angajați de la Cariera Roșiuța, pentru asigurarea procesului de producție. Tot Directoratul va fi obligat să găsească metoda de distribuire de personal pentru munca la cinci zile și pentru Lupoaia, doar Husnicioara fiind într-o situația mai bună în ceea ce privește lipsa angajaților din producție, aici lucrându-se cu doar două excavatoare.
Roșca a pomenit că cele două unități miniere din Motru au recuperat pierderile de cărbune înregistrare pe parcursul zilelor de protest spontan, o situație similara fiind și la Cariera Tismana. În restul unităților CEO care au achesat la protestul spontan de luna trecută încă nu s-au recuperat pierderile de cărbune din zilele nelucrate.

loading...
Loading...

Citește și

Iată ce spune deputatul Vîlceanu despre cei doi afaceriști propuși pentru Consiliul de Supraveghere al CEO: Sunt extrem de inteligenți și adaptați la ce înseamnă economie!

Răzvan Alex Ionescu și Iulian Vasile Popescu sunt doi târgujieni susținuți de PNL Gorj pentru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: