3 cele mai bune exerciţii pentru controlul ejaculării

Într-adevăr, pentru cei mai mulți reprezentanţi ai sexului puternic ejacularea prematură este una dintre cele mai frecvente probleme sexuale cu care se confruntă în ziua de astăzi. Însă, o dată ce puneți în practică o serie de exerciții pentru controlul ejaculării viața sexuală se va îmbunătăți considerabil.

Sunt bărbați care termină mai devreme de cât și-ar dori în timpul actului sexual, ceea ce îi frustrează foarte mult. În acest articol, veţi afla care sunt cele mai bune exerciţii care să vă ajute să vă controlaţi ejacularea.

1. Kegel
Sunt considerate unele dintre cele mai interesante exerciții pentru controlul ejaculării. Nu sunt greu de pus în practică, trebuie doar ca bărbatul să încordeze și să relaxeze mușchii PC (pubococcigieni, acei mușchi situați în zona organului genital, care sunt responsabili pentru încordarea penisului, n.r.). Bărbatul trebuie să facă asta de 15-20 de ori, menținând ultima încordare aproximativ 10 secunde. Aceste exerciții practicate în mod constant și cu responsabilitate vor ajuta bărbații să își controleze ejacularea și, în acest fel, să prelungească actul sexual.

2. Metoda blocării
Este considerată ca fiind una dintre cele mai bune exerciții pentru controlul ejaculării. Această metodă merită pusă în practică deoarece este bună și înseamnă pur și simplu contractarea mușchilor PC și a mușchilor abdominali simultan, astfel încât stomacul să fie tras cât mai mult posibil spre coloana vertebrală. Pe de altă parte, trebuie pusă în practică ori de câte ori ești excitat. Încearcă să-ți păstrezi contracțiile, continuând stimulrea în același timp. În timpul actului sexual, acest lucru este foarte ușor de făcut când femeia se află într-o poziție cu penetrare prin spate, iar bărbatul stă în genunchi.

3. Metoda Start/Stop
De această metodă au auzit cei mai mulți bărbați și este foarte ușor de pus în practică. De exemplu, în loc să te grăbești să ejaculezi, fi atent la momentele cheie. Atunci când te simți foarte excitat trebuie să oprești stimularea. După ce te mai calmezi, poți relua totul. Perioada de odihnă poate varia de la câteva secunde la un minut sau mai mult. Bărbații care au încercat aceste exerciții pentru controlul ejaculării au observat îmbunătățiri evidente. Metoda Start/Stop este una dintre cele mai eficiente, pentru ca sexul să dureze mai mult.

sursa: click.ro

Loading...

Citește și

Top 3 cele mai fascinante jocuri erotice. Patul va lua foc!

Cele mai fascinante jocuri erotice nu ar trebui să lipsească din viaţa nici unui cuplu. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.