3 inhibiții sexuale care distrug o relație. Punctul 2, coşmarul bărbaţilor

Nu este nimic rușinos: oricare dintre noi se jenează de anumită situații. Sexul este unul dintre lucrurile care pot provoca o astfel de trăire. Iată care sunt cele mai cunoscute inhibiții sexuale care distrug o relație.

Cine a spus că bărbații nu au tot felul de inhibiții sexuale care distrug o relație? Însă ca totul să se desfășoare așa cum trebuie în intimitate și relație de cuplu să funcționeze pe termen lung este necesar să avem mai multă încredere în forțele proprii.

1. Nu ai curaj să îți dezvălui fanteziile
Atât femeile, cât și bărbații au tot felul de rețineri când vine vorba de a-și împărtășii fanteziile. Din acest motiv, aceste inhibiții sexuale care distrug o relație trebuie stopate. Este foarte important să ai curaj să-ţi exprimi dorinţele sexuale şi să-ţi pui în practică fanteziile. Pe măsură ce începi să-ţi exprimi gândurile erotice, începi să scapi de inhibiţii şi să te dezvălui aşa cum eşti, o persoană cu dorinţe ascunse, dornică să experimenteze şi să se bucure de sex.

2. Ai complexe legate de mărimea penisului
Foarte mulți bărbați au complexe legate de mărimea penisului, iar acest lucru le pot creea mari probleme în viața sexuală. De aceea, orice compliment referitor la acest subiect este bine venit, deoarece îi scapă de una dintre cele mai delicate inhibiții sexuale care distrug o relație. În cazul în care partenerul tău de viață se confruntă cu o astfel de situație, susținerea este cel mai important lucru. Oricărui bărbat îi este greu să vorbească despre problemele legate de organul sexual, pentru că de cele mai multe ori acesta este singurul lucru cu care se mândresc. Însă indiferent de situație, calitățile unui bărbat nu se judecă după mărimea penisului.

3. Teama că nu îți vei satisface partenera
Lipsa încrederii în propria persoană poate cu timpul să distrugă viața sexuală. Este adevărat că în cele mai multe situații bărbații lasă impresia că sunt stăpâni și că știu absolut totul despre sex, însă uneori practica demonstrează cu totul și cu totul altceva. În momentul în care partenerul are o temere din punct de vedere sexual preia controlul și fă-l să înțeleagă că îți place ceea ce face. Este cunoscut faptul că bărbatul vrea mereu să aibă certitudinea că iubita este satisfăcută și ca rămas cu o senzație plăcută după partida de sex.

sursa: click.ro

Loading...

Citește și

Greşeli pe care le faci în timpul sexului

Ai stricat vreodată atmosfera cu ceva ce ai spus sau cu un anumit gest deplasat? …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: