duminică , 26 ianuarie 2020 - 10:28

30 de ani după gratii, pedeapsa maximă pentru criminalii de la Meriș

Criminal-Mehedinti-1

Cei patru criminali, care au torturat și ucis un tânăr doljean, traficant de stupefiante, și pe iubita sa, au fost condamnați la 30, 28 și 15 ani de închisoare de magistrații Tribunalului Gorj. Sentința în dosarul teribilei crime de la Meriș a fost dată ieri. Sentința poate fi atacată cu apel.

criminal-Mehedinti-2 criminal-Mehedinti-4

În primăvara acestui an, patru tineri, dintre care unul minor, consumatori de etnobotanice, au torturat și apoi ucis cu bestialitate două persoane (pe Ion Ulăreanu din Filiași și Gabriela Dumitrana, 19 ani, din Turceni – n.red.), după care au incendiat cadavrele pentru a ascunde oribila faptă. Magistrații Tribunalului Gorj i-au condamnat pe cei patru la 30, 28 (pe doi dintre ei – n.red.) și 15 ani de închisoare cu executare pentru omor deosebit de grav și profanare de morminte. Astfel,  „(…) condamnă pe inculpatul Mânea Florin Claudiu să execute în total 28 de ani închisoare (…), ca inculpatul Ionescu Dragoş să execute în total 30 ani închisoare, (…) inculpatul Bălan Mihai Dorin să execute în total 28 de ani închisoare (…), inculpatul minor Drăgoi Bogdan Alexandru să execute în total 15 de ani închisoare. Cu apel. Pronunţată în şedinţa publică din 20.11.2013 la Tribunalul Gorj”, scrie în sentința magistraților. De asemenea, cei patru criminali vor trebui să plătească daune materiale părților vătămate, respectiv familiei Ulăreanu și familiei fetei ucise. „Obligă inculpaţii în solidar, inculpatul minor în solidar cu părţile responsabile civilmente Drăgoi Alexandru şi Drăgoi Camelia la plata sumei de 200.000 lei cu titlul de daune morale şi 20.000 lei cu titlul de daune materiale către partea civilă Dumitrana Elena”, potrivit sentinței judecătorilor. Fiicei traficantului de stupefiante ucis de cei patru, aceștia vor trebui să îi plătească o „rentă globală în sumă de 6.000 lei cu titlul de pensie de întreţinere (…) şi a unei rente periodice lunare în sumă de 1.000 lei începând cu data prezentei sentinţe şi până la majoratul minorei sau până la finalizarea studiilor”.

loading...
Loading...

Citește și

Dezvăluire șocantă în cazul crimei din Piața Centrală Târgu-Jiu! Mesajele pe care le-a postat autorul faptei pe rețelele de socializare, înainte de omor

Bărbatul din Târgu-Cărbunești, arestat preventiv de judecătorii de la Tribunalul Gorj, pe 1 ianuarie, după …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.