duminică , 20 octombrie 2019 - 13:29

34 de candidate pentru un serviciu de infirmieră la SJU Târgu-Jiu, în fața probei orale! Concursul a fost oprit în baza unor contestații


Candidatele rămase în cursa pentru un post de infirmier debutant la Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu, concurs desfășurat cu hopuri din cauza unor contestații relevante, comisia de concurs concluzionând că au existat subiecte care nu apăreau în tematică, a ajuns la proba de interviu. 34 de candidate se luptă pentru 5 posturi vacante, femeile fiind gata să conteste orice punct care ar putea să le scoată definitiv din cursa pentru un post bine plătit în sistemul de stat.

103 persoane și-au depus dosare de concurs pentru a candida la unul dintre cele cinci posturi de infirmier debutant la spitalul județean din Târgu-Jiu. Bătălia nentru post a fost acerbă, existând astfel 20 de candidați pentru fiecate post vacant. Proba scrisă a fost trecută de doar 52 dintre candidate, dar lucrurile nu au rămas bătute în cuie deoarece în cauză se depun mai multe contestații. Acestea sunt acceptate pe 15 februarie de comisia de contestații care decide repetarea probei. Pe 6 martie se reia proba scrisă dar de data aceasta doar 34 din 51 de candidați trec la următoarea probă, cea orală, de interviu.

Interviul va avea loc astăzi în sediul administrativ al SJU, iar 29 de persoane trebuie scoase din cursa pentru posturile vacante, candidații fiind obligați să obțină un minim de 50 de puncte.
Acest concurs este unul dintre multele care au avut loc la SJU, posturile în spitale fiind râvnite de cei care caută un loc de muncă, bine plătit la stat.

loading...
Loading...

Citește și

GOSPODAR CA MINE NU-I! | Primarul Coiculescu de la Arcani a muncit o viață pentru un salon de vânătoare! Casa în care locuiește a primit-o moștenire

Aristică Coiculescu, primarul de Arcani, liberal dar cu dragoste mărturisită pentru PSD, trăiește modest, asta …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: