4 fantezii sexuale cu trădări

Fanteziile erotice au rolul de a excita şi contribuie activ la o relaţie sexuală sănătoasă. Atracţia faţă de acestea este înţeleasă numai de persoanele care sunt incitate de astfel de lucruri. De exemplu, fantezii sexuale cu trădări sunt multe, dar asta nu înseamnă că sunt pe placul tuturor.

Iată care sunt cele mai excitante fantezii sexuale cu trădări la care foarte mulţi bărbaţi visează să le pună şi în practică.

1. Sex cu soţia celui mai bun prieten
Una dintre cele mai excitante fantezii sexuale cu trădări este şi aceasta “Sex cu soţia celui mai bun prieten”. Probabil că a-ţi auzit de-a lungul timpului despre tot felul de bărbaţi care au “poftit” la soţiile celor mai buni prieteni. Unii într-adevăr visează la astfel de escapade şi în special cei care realizează că partenera de viaţă a celui mai bun prieten este foarte atrăgătoare şi că acasă au o relaţie sexuală plictisitoare cu soţia.Tensiunea şi teama că pot fi prinşi sau văzuţi de cineva cunoscut fac ca partida de sex să fie una explozivă.

2. Sex cu amanta în patul soţiei
Bărbaţii în marea lor majoritate au această fantezie să facă sex cu amanta în patul soţiei. Aceste fantezii sexuale cu trădări sunt deseori în mintea bărbaţilor care sunt căsătoriţi de mult timp. Visează la partide de amor sălbatice cu amantele în pat, pe podea, tras de păr sau palme peste fund, lucruri pe care în mod normal nu le pot face cu partenerele de viaţă. Vor să trăiască totul la maximum şi parcă niciodată o partidă de sex nu a fost atât de satisfăcătoare.

3. Sex cu vecina de la bloc
Putem spune că sexul cu vecina de la bloc este una dintre cele mai interesante fantezii sexuale cu trădări ale bărbaţilor care deja sunt într-o relaţie. Dar pentru a duce la capăt acest scenariu trebuie să vă asiguraţi că vecina de bloc nu va povesti nimănui despre această aventură. În plus teama de a fi prins cu această femeie în timpul actului sexual, vă poate provoca o stare de excitare care va face experienţa mult mai intensă.

4. Sex cu o prietenă de familie
Mulţi bărbaţi continuă să viseze la alte femei, chiar dacă sunt căsătoriţi. Le trec prin cap tot felul de fantezii erotice cu trădări, imaginaţia lor depăşind de multe ori orice limită. Deseori se întâmplă în realitate ca un bărbat căsătorit să aibă o aventură sexuală cu o foarte bună prietenă de familie, trădându-şi în acest fel soţia. Însă dacă acest scenariu rămâne doar în faza de fantezie, nimeni nu va avea de suferit şi va avea doar rolul de a excita.

sursa: click.ro

Loading...

Citește și

Greşeli pe care le faci în timpul sexului

Ai stricat vreodată atmosfera cu ceva ce ai spus sau cu un anumit gest deplasat? …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.