4 jocuri sexuale cu iubita

O relaţie de cuplu fericită şi o viaţă sexuală satisfăcătoare înseamnă ca de fiecare dată să veniţi cu ceva nou ca să nu ajungeţi să vă plictisiţi. Puteţi să puneţi în practică jocuri sexuale cu iubita, acestea fiind o modalitate de a alunga monotonia din dormitor şi de a reaprinde pasiunea.

Aceste jocuri sunt foarte incitante, dar găsirea unuia potrivit ţine foarte tare de preferinţele personale. Vă recomandăm câteva jocuri sexuale cu iubita care vă vor face nopţile mult mai interesante.

1. Jocul de cărţi pe pedepse
Jocurile erotice sunt perfecte când vreţi să vă surprindeţi plăcut partenerii de viaţă în dormitor. De exemplu, unul dintre cele mai interesante jocuri sexuale cu iubita pe care bărbaţii le adoră este „Jocul de cărţi pe pedepse”. Dacă sunteţi atraşi de genul acesta de joacă, preludiul poate fi foarte bine înlocuit de o partidă de cărţi. Încingeţi atmosfera încă de la început şi nu uitaţi să vă mângâiaţi sau să vă sărutaţi. Cel care pierde va trebui sa-i satisfacă celuilalt orice dorinţă sexuală. Scopul final este să rămâneţi fără haine şi să vă bucuraţi de o noapte de sex incendiară.

2. Oglindă, oglinjoară
Oglindă, oglinjoară, un joc erotic care vă va distra foarte tare dacă îl veţi pune în practică pentru a vă mai condimenta viaţa sexuală. Este considerat unul dintre cele mai fascinante jocuri sexuale cu iubita, deoarece veţi avea posibilitatea să aflaţi totul unul despre altul, despre corpurile voastre, despre părţile care nu vă plac şi despre cele pe care le admiraţi. Trebuie doar să staţi goi unul în faţa celuilalt, să vă sărutaţi, să vă mângâiaţi, gesturi pe care trebuie să vi le faceţi pe rând. Ideea jocului constă în faptul că trebuie să pară că faceţi totul în oglindă.

3. Legatul la mâini
Unul dintre cele mai fascinante jocuri sexuale cu iubita pe care majoritatea persoanelor îl adoră este şi “Legatul la mâini “Cei care l-au pus în practică spun că este un joc foarte incitant deoarece nu îţi poţi folosi mâinile deloc de la începutul actului sexual până la sfârşit. Datorită faptul că nu vă puteţi atinge, sunteţi nevoiţi să luaţi în calcul sau să vă concentraţi pe cu totul şi cu totul alte senzaţii corporale pe care de obicei le ignoraţi. De exemplu, pentru a vă satisface oral sunteţi obligaţi să folosiţi doar limba şi buzele. Cel care din greşeală va folosi mâinile va fi forţat să-i îndeplinească celuilalt un favor sexual. Cu siguranţă acest joc vă va determina să aveţi parte de o partidă de sex de neuitat.

4. Şeful şi angajata
Şeful şi angajata este unul dintre cele mai interesante jocuri erotice cu iubita care merită pus în practică. De obicei în calitate de angajată trebuie să execuţi ordinele şefului ca să nu fi concediată. În realitate această situaţie nu este nici pe departe excitantă, însă în joc are o cu totul şi cu totul altă semnificaţie. Şeful este un bărbat irezistibil care are asupra angajatei lui o putere foarte mare de seducţie, încât ea îl doreşte foarte mult. Acest scenariu se poate încheia cu o partidă de sex incendiară şi din acest motiv se merită să aveţi o asemenea experienţă.

sursa: click.ro

Loading...

Citește și

Greşeli pe care le faci în timpul sexului

Ai stricat vreodată atmosfera cu ceva ce ai spus sau cu un anumit gest deplasat? …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: