4 MIRESE pe Transalpiana! Două dintre ele, fiicele unui cunoscut AFACERIST din Târgu-Jiu!


O ședință foto unică a avut loc în acest sfârșit de weekend pe Transalpina. Patru tinere din Târgu-Jiu s-au lăsat fotografiate la peste 1.600 metri altitudine îmbrăcate în rochii de mireasă.
„Trashthedress” a devenit momentul nelipsit din viața mirilor care are loc la scurt timp după ce aceștia și-au unit destinele în fața altarului. „Trashthedress” sau tăvălirea rochiei de mireasă trebuie să aibă loc într-un cadru de poveste, iar la asta s-au gândit și cele patru tinere din Târgu-Jiu, așa că au ales să organizeze o ședință foto chiar pe Transalpina. Cele două fiice ale afaceristului Nicolae Sarcină alături de finele lor au organizat un „trashthedress” inedit pe munte. Vezi galeria foto de mai sus!

loading...
Loading...

Citește și

Un afacerist din Târgu Jiu s-a căsătorit în mare secret!

Un afacerist din Târgu Jiu s-a căsătorit în secret cu aleasa inimii. După o căsnicie …

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: