4 poziţii în care termini greu

Nu există bărbat care să nu fi ajuns măcar o dată la orgasm înaintea partenerei. Acest lucru îi enervează la culme pe reprezentanții sexului tare, pentru că le este rușine că își dezamăgesc partenerele de viață. Sexologii spun că acestă problemă se poate rezolva dacă abordezi poziţii în care termini greu. Inițiativa pentru asta poate fi luată atât de bărbat, cât și de femeie.

Află care sunt acele poziţii în care termini greu şi nu ezita să le pui în practică, pentru a prelungi actul sexual. Cu cât partida de sex va fi mai satisfăcătoare, ambii parteneri vor fi mai fericiţi şi împliniţi din punct de vedere sexual.

1. Svanaka
Svanaka este una dintre cele mai bune poziţii în care termini greu. Cu ajutorul ei, actul sexual va dura mult mai mult, spre satisfacţia ambilor parteneri. Este recomandată în special bărbaţilor care vor să-şi prelungească actul sexual, dar care întâmpină dificultăți, pentru că ating prea repede orgasmul. Pentru această poziție, bărbatul trebuie să stea întins pe spate, iar femeia deasupra lui. În acest fel, el este scutit de efort. El poate sta relaxat în timp ce femeia face toată treaba şi, în acest fel, actul sexual ţine mult mai mult. În plus, se știe că din această poziție, femeia atinge mai repede orgasmul, pentru că deține controlul și face mișcările necesare pentru a ajunge pe culmile extazului.

2. Kaurma
Kaurma este una dintre cele mai puse în practică poziţii în care termini greu, fiindcă nu solicită deloc musculatura pelviană. Secretul stă în faptul că în aceste poziţii despre care vorbim se mizează foarte mult pe starea pasivă a bărbatului. Dacă puneţi în practică această poziţie, ar fi bine să profitaţi şi de faptul că vă puteţi mângâia, săruta şi privi cu partenera, avantaje pe care nu orice poziţie vi le oferă. Bărbatul îşi poate controla ușor mişcările, așa că în momentul în care simte că este pe cale şă termine poate să se oprească şi să reia penetrarea după ce s-a mai relaxat puţin.

3. Utkalita
Utkalita este una dintre poziţii în care termini greu, deoarece ritmul şi viteza penetrării nu vor fi intense şi vor varia şi în funcţie de parteneră. În această poziţie cei doi stau faţă în faţă, întinși pe o parte, iar acest lucru îi permite bărbatului un ritm constant şi, cel mai important, îl avantajează atunci când vine vorba despre amânarea ejaculării. Este bine de știut că sunt utile toate pozițiile care sunt incomode bărbatului, deoarece lipsa confortului îi oferă lui posibilitatea de a amâna orgasmul cât mai mult.

4. Mausala
Una dintre cele mai mari frustrări sexuale ale bărbatului este imposibilitatea de a-şi menţine erecţia pentru cât mai mult timp. Eu vă recomand Mausala, care este una dintre cele mai folosite poziţii în care termini greu. Bărbatul trebuie să pună în practică mai des această poziţie, pentru că poate controla ritmul, unghiul și adâncimea penetrării şi îşi poate menţine erecţia atât de mult timp cât doreşte.

sursa: click.ro

Loading...

Citește și

Greşeli pe care le faci în timpul sexului

Ai stricat vreodată atmosfera cu ceva ce ai spus sau cu un anumit gest deplasat? …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: