4 poziții sexuale care îi plictisesc pe bărbați

Rutina și plictiseala sunt dușmanii de moarte ai oricărei relații sexuale pe termen lung, mai ales când faceți sex în aceleași poziții de fiecare dată. Iată care sunt acele poziții sexuale care îi plictisesc pe bărbați.

1. Femeia deasupra

Într-adevăr, putem spune despre această poziție că este bună pentru femei, fiindcă ele pot deține controlul, se pot mișca în voie și pot ajunge foarte repede și ușor la orgasm. Însă, dacă este pusă deseori în practică, poate deveni una dintre acele poziții sexuale care îi plictisesc pe bărbați, deoarece aceștia nu prea au posibilitate să se desfășoare în voie. Bărbaților le place să-și vadă partenerele cum preiau conducerea, dar, totuși, au și ei nevoie să-și demonstreze masculinitatea.

2. Corp la Corp

Din această poziție, care, la prima vedere, pare una comodă, bărbatul nu are prea mare libertate de mișcare. Este relaxant, poate fi romantic, dar să te iubești cu partenerul „corp la corp” mereu poate deveni plictisitor. Din acest motiv, aceasta este una dintre acele poziții sexuale care îi plictisesc pe bărbați, mai ales dacă este folosită foarte des. Nu uitați că avem nevoie de diversitate, pentru a evita instalarea rutinei!

3. Răsfățata

Este erotică și sexy, dar poate fi și una dintre acele poziții sexuale care îi plictisesc pe bărbați, mai ales că oferă plăcere doar uneia dintre părți. Însă, ceea ce nu poate fi niciodată combătut este faptul că stimularea clitoridiană cu ajutorul limbii este o modalitate des folosită cu scopul de a atinge mai ușor orgasmul. Dacă bărbatul îți oferă acest răsfăț, nu uita nici tu de el…

4. Elefantul

În această poziție, femeia stă pe burtă cu picioarele întinse și lipide, iar bărbatul o penetrează pe la spate. Penetrarea în vagin este mai greu accesibilă și, din acest motiv, poate fi una dintre acele poziții sexuale care îi plictisesc pe bărbați. Ulterior, femeia poate rămâne cu picioarele depărtate sau poate apropia coapsele, pentru a strânge mai tare penisul în vagin.

sursa: click.ro

Loading...

Citește și

6 motive care demonstrează că sânii mici sunt extrem de sexy

Cele mai multe femei cu sânii mici se simt complexate pentru că nu au fost …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.